Ballesteros, Espí, Pérez i Escalera els millors al Trofeu de Velocitat Fira de Xàtiva que ja suma 70 anys i 69 edicions

Reprodueix vídeo

Trofeu de Velocitat Fira de Xàtiva

Després de dos anys d’absència per les restriccions del covid els amants del motociclisme han tornat a envair els carrers de Xàtiva, fins 8.000 persones han viscut en primera persona el Trofeu de Velocitat Fira d’Agost que enguany arribava a la 69 edició i commemorava els 70 anys de la seua primera carrera. I la lluita sobre l’asfalt ha premiat als pilots més ràpids. Israel Escalera en Supermotard, Vicente Pérez en 80 GP, Juan Carlos Espí en Clàssiques i Sergio Balleteros en 80 pro Series han sigut els triomfadors d’aquest 2022. Una cita, de les més tradicionals de la Fira que no ha defraudat en quant a les expectatives ja que l’espectacle i l’emoció han estat present en la que és la carrera urbana més antiga d’Espanya.

Una carrera emblemàtica on prop de 80 pilots s’han donat cita a les 4 categories convocades.

En 80 Pro Series, Fran de la Dueña fou el més ràpid als cronos però se n’anava a terra. Sergio seria finalment el que s’emportà la victòria

En clàssiques fou preciosa la lluita en el crono amb Juan Carlos Espí i Miguel Cortijo ol parells. Espí dominaria amb mà de ferro la carrera distanciant-se molt dels seus rivals i vencent amb autoritat.

En 80 GP de la Dueña eixia en primera posició i rodaria davant gran part de les voltes però, a falta de quatre per al final, Vicente Pérez l’avançaria i és el que ha vist la bandera a quadres abans que ningú.

En Supermotard, Israel Escalera ha sigut el més ràpid als cronos i rodaria líder totes les voltes. Amb tots els girs complits, Israel seria el millor.

La cerimònia de lliurament de trofeus donaria per clausurada aquesta edició tan especial del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost.

Trofeu de Velocitat Fira de Xàtiva

Comarcal.TV

Trofeu de Velocitat Fira de Xàtiva

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés