La Casa de Cultura de Xàtiva s’omplia en la presentació dels nous vídeos promocionals i la Guia Desficiosa de Turisme la Costera

Reprodueix vídeo

“Turisme la Costera”

El saló noble de la Casa de Cultura de Xàtiva s’omplia aquest dimecres de públic en la presentació de la Destinació Turística “Turisme la Costera”, un acte on es van donar a conèixer els nous vídeos promocionals, realitzats per la productora xativina Paella Produccions i la Guia Desficiosa, escrita per Josep Lluís Cebrián i que també va comptar amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”.

Turisme la Costera, nascuda del Pla de Governança i Dinamització Turística de la Mancomunitat la Costera – Canal, continua així apostant per crear una marca potent i de qualitat que transmeta l’essència de tots i cadascun dels racons de la comarca d’una manera propera i cridanera.

Els vídeos promocionals, de Paella Produccions, i amb una durada d’uns 3 minuts cadascun es centren en la cultura, la natura i la gastronomia dels diferents municipis de la comarca i compten amb el testimoni de diferents persones que estimen la Costera i saben transmetre el seu potencial turístic. Són, en definitiva, vídeos turístics, de postal però també experiencials. A més a més la producció dels audiovisuals és totalment comarcal amb música del xativí Pau Cháfer i text de l’escriptor Toni Cucarella.

Paella Produccions ja ha col·laborat en altres ocasions amb Turisme la Costera amb la realització d’altres peces com els 25 vídeos promocionals sobre alguns dels racons més interessats de la comarca.

I aquesta és una productora de llarga trajectòria que ha treballat amb marques reconegudes a nivell internacional com National Geografic o Samsung.

Pel que fa a la Guia Desficiosa, és un petit quadern de viatge escrit per Josep Lluís Cebrián que porta als seus lectors pels carrers, sendes i camins de la Costera més recòndits. El seu autor és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, escriptor, ex-bibliotecari de Canals i sobretot, bon coneixedor de la comarca. Ha estat, a més, guanyador de diversos premis d’assaig, beques d’investigació i premis de literatura. Per tot això, Turisme la Costera ha confiat en ell en moltes ocasions.

I altre que no para de difondre allà on va el nom de Xàtiva i la Costera és Pep Gimeno “Botifarra”.

La seua actuació va tancar una presentació on el públic va quedar encantat.

I tots ells tenen un racó favorit a la comarca encara que Xàtiva juga amb avantatge al ser veïns de la ciutat.

La Guia Desficiosa pot consultar-se al web turismelacostera.com a l’apartat del repositori i també pot descarregar-se en format pdf.

“Turisme la Costera”

Comarcal.TV

“Turisme la Costera”

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés