Turisme reforça amb noves connexions la xarxa de “webcams” de la Comunitat Valenciana per a viatjar en directe a l’interior i la costa

Reprodueix vídeo

Es reforça la xarxa de webcams de la Comunitat Valenciana

El portal turístic de la Comunitat Valenciana reforça amb noves connexions una de les seccions amb més visites. Es tracta de la seua xarxa de webcams, a través de la qual es pot gaudir de diversos paisatges i enclavaments en temps real a través del streaming.

Esta selecció de càmeres que emeten en directe diverses panoràmiques sobre platges, paisatges o localitats està creixent amb noves instal·lacions. Es tracta d’una manera innovadora d’acostar les persones usuàries del portal web a destinacions turístiques variades. I, a més, d’anticipar l’ambient, la llum i tot el que els espera en una futura escapada.

Aquestes webcams són objecte de diverses accions de difusió, tant en els perfils de xarxes socials de la Comunitat Valenciana, com en els butlletins, o newsletters, que periòdicament inspiren i suggereixen destinacions i alhora plans per a organitzar escapades. Es tracta d’una manera molt directa de presentar al visitant la immensa varietat de paisatges naturals i urbans de la Comunitat Valenciana.

La xarxa de webcams de la Comunitat Valenciana obri finestres en directe a llocs tan emblemàtics com ara Xàtiva on es mostra una de les places més representatives del seu casc antic, la plaça de la Seu, que té com protagonistes a l’antic hospital i l’església col·legiata de la Seu. O Bocairent amb unes vistes privilegiades de la plaça de l’Ajuntament.

També és possible gaudir del litoral com el port d’Oliva i Xàbia o la platja de l’Ampolla de Teulada – Moraira.

Es reforça la xarxa de webcams de la Comunitat Valenciana

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés