Exhibició de Munta i Doma, teatre musical i familiar i danses tradicionals, un últim dia replet de cites en la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc

Reprodueix vídeo

Últim dia de fira Pobla Duc

El diumenge 23 d’octubre, últim dia de la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc, la programació va deparar moltes sorpreses. Per als amants dels cavalls es va preparar al camí de Ronda Nord una gran exhibició de “Munta i Doma” oferta pels aficionats del poble. Joves genets i altres més experimentats acompanyats d’exemplars esculturals oferiren una demostració plena d’elegància. Es mostraren diferents disciplines i passos on va destacar un ple enteniment entre muntador i cavall: ací tenim a Vicent Bataller, gran genet i organitzador de l’esdeveniment qui va sorprendre als presents amb aquests magnífics exercicis d’Alta Escola, una de les disciplines eqüestres més complexes.

El segon espectacle del dia a destacar tenia lloc a les dotze i mitja al Carrer Nou. Ací la companyia Juglar Teatro va representar “Con ciertos títeres”, un concert de música infantil en viu amb titelles.

Que entrellaça històries d’un personatge aventurer, una nina lletja, un pallasso i un follet que obri i tanca les portes d’un món imaginari.

 Les cites musicals també han tingut cabuda en la Fira, com aquesta que ja de vesprada va omplir de jazz i bossa nova la plaça de l’Església.

 Seguidament la cercavila a càrrec de la colla de xirimiters i tabaleters Fa-Ressol ens avisa que la cloenda està quasi a punt, però abans es va fer el lliurament de regals a les fotos més originals del concurs “Somriu a la Fira”, i veient la quantitat d’imatges podem assegurar que aquesta cita ha sigut tot un èxit a l’igual que totes les proposades durant el cap de setmana.

I ara sí assistim al tancament, que com tot els anys va tenir com protagonista al grup de danses “Espart i Veta”.

Finalment amb aquestes pinzellades d’art La Pobla del Duc posava el fermall d’or a aquesta quinzena edició.

 Una Fira Comercial i Gastronòmica que ha deixat constància de la gran varietat de productes que existeixen a aquesta terra i riquesa cultural.

Últim dia de fira Pobla Duc

Comarcal.TV

Últim dia de fira Pobla Duc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés