Un concert de música en valencià amb “Buhos” com a cap de cartell obrirà la programació musical de la Setmana Gran de festes

Reprodueix vídeo

“Buhos” obrirà la programació musical de les festes d’Ontinyent

Un concert de música en valencià amb el grup “Buhos” com a cap de cartell obrirà dimarts 22 d’agost la programació que l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst per a la Setmana Gran de festes. Al marc de la iniciativa “Ontinyent en concert” que inclou 6 jornades d’espectacles.

La programació s’enceta el 22 d’agost a les 19:30 hores en la Glorieta amb “La Nit Gran” amb actuacions de grups com Tex-Mons, Década, Saltos, Atlantis i Élites i anirà aparellada a un sopar. Ja a la mitjanit serà el concert estrella amb Buhos i Maluks. Buhos és un grup de rock festiu de Calafell amb influències de reggae i ska amb una ampla trajectòria que inclou Ontinyent a la seua gira d’enguany. També passarà per ciutats d’Holanda, Itàlia o Regne Unit. Pel que fa a Maluks, fundat el 2019 a Benimaclet portarà un espectacle barrejat d’estils com el dancehall, reggae, cúmbia i drum an bass. La vetllada la tancarà la música electrònica de Dj Karlos-K.

El dimecres 23 tindrà lloc la tradicional cita familiar, en aquesta ocasió amb el grup “Toys” i amb la novetat de comptar-se també amb un espectacle itinerant “RR1 Animàtic” de Scura Producció.

Per als dies següents actuaran orquestres i discomòbils. El dijous la “Tokio Band” amb el cantant ontinyentí Xus Soriano. El divendres “The Full Show by Montecarlo”. El dissabte repeteix després de l’èxit de l’anterior edició la “Kraken Monster Party” i el dissabte “Carnavalia On Tour”.

Com a novetat es comptarà amb una zona de “Food Trucks” a la plaça de la Concepció.

A més en festes el Punt d’Informació Turística es traslladarà al Museu del Tèxtil, s’habilitarà un Punt Violeta i noves zones d’estacionament.

“Buhos” obrirà la programació musical de les festes d’Ontinyent

Comarcal.TV

"Buhos" obrirà la programació musical de les festes d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés