500 senderistes participen en la marxa inaugural “Un passeig per la Costera de Ranes” que recorre Vallés, Cerdà, Torrella, Llanera, Rotglà i Corberà i la Granja

Reprodueix vídeo

Un passeig per la Costera de Ranes

El passat diumenge 5 de febrer s’inaugurava la marxa senderista “Un passeig per la Costera de Ranes” i ho feia amb molt d’èxit i expectació perquè foren 500 les persones participants. Totes elles eixien a les 9 del matí del British School de Xàtiva per recorre els termes de Vallés, Cerdà, Torrella, Llanera de Ranes, Rotglà i Corberà i la Granja de la Costera. És la primera de les iniciatives conjuntes d’aquestes localitats i no ha pogut eixir millor.

La ruta, de 13 quilòmetres i de poc més de tres hores de durada és de dificultat baixa així que és ideal també per a fer-la en família; a més es va oferir un refresc i un aperitiu en el bar de Les Escoles de Vallés.

I tant ha agradat aquesta marxa que els mateixos participants demanen més edicions.

I és que aquest és un pla ideal per a un diumenge de matí, mentre fem esport a més de descobrir La Costera de Ranes. Una històrica comarca de la Comunitat que actualment es troba integrada en la Costera i que apareixia en el mapa de comarques d’Emili Beüt. “Comarques naturals del Regne de València” publicat l’any 1934.

Comarcal.TV

Un passeig per la Costera de Ranes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés