Un vídeo d’ANIMA, Associació Càncer Ontinyent i la realitzadora Marina Tormo, commemora el Dia Internacional amb el recolzament de la Diputació

Reprodueix vídeo

Vídeo ANIMA Dia Mundial Càncer

ANIMA, l’associació Càncer Ontinyent, que enguany celebra el seu desè aniversari, commemora un any més el Dia Internacional del Càncer. Ho fa amb un vídeo que busca traslladar un missatge enriquidor a la societat. En aquesta ocasió, un grup de persones vinculades a aquesta associació protagonitzen el vídeo “Moviment de vida”, dedicat enguany especialment a Sant Sais, fundador d’ANIMA mort recentment. L’audiovisual que es pot vore al seu canal de Youtbe s’estrenava ahir diumenge 4, coincidint amb el Dia Internacional. Però el treball ja es va preestrenar el dissabte a la sala Gomis d’Ontinyent, com a colofó del X Memorial Susana Balauer, també dedicat a Sais.

L’audiovisual està enguany dirigit i editat per la realitzadora ontinyentina Marina Tormo amb l’ajuda econòmica de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València. I, a més, col·labora l’Ajuntament d’Ontinyent en la cessió de l’espai.

Les protagonistes, persones vinculades a ANIMA, han treballat durant uns mesos construint el guió de forma col·lectiva i practicant la presència i la postura corporal mitjançant un taller de Tai Chi.

Des de la seua fundació en 2014, ANIMA Associació Càncer Ontinyent amb seu a Ontinyent però que aten a afectat que ho necessiten més enllà de les seues fronteres, entén l’origen multifactorial d’aquesta malaltia, tal com demostren nombrosos estudis. D’aquesta forma, aborda el càncer des d’una perspectiva multidisciplinar. Així atenen els diferents aspectes que milloren la qualitat de vida de l’usuari i dels seus familiar. En aquest sentit, l’associació ofereix una primera acollida a la que segueix un acompanyament en matèria mèdic-sanitària i psicosocial. També de teràpies complementàries, nutrició i plantes medicinals i inclús, soci-jurídica.

Vídeo ANIMA Dia Mundial Càncer

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés