Rotglà i Corberà enceta les seues Festes Patronals amb la Presentació dels Festers 2022

Reprodueix vídeo

Una nit especial Rotglà i Corbera

Rotglà i Corberà va encetar el dissabte 27 d’agost una setmana plena de tradicions i creences al marc de les seues Festes Patronals en honor al Crist de la Veritat i la Mare de Déu dels Socors, la Socorreta, i ho va fer amb la Presentació dels seus Festers 2022.

Baix el cel de la localitat lluïa un escenari que convidava a la fantasia, obra de l’artista Xavi Herrero, que esperava omplir-se amb els joves que els presentadors – Lara López, Brian Ortega i Sergio Morales- anirien nomenant.

Sumaya Ortega, Jorge Vallés, Isabel Garrigues Lucia Herrero, Adrián Morales, Emma López, Vicent Alventosa, Nadia Fenollar , Nerea Honrubia i Alba Albinyana.

Una vegada presentada la Comissió de Festes, formada per 7 xiques i 3 xics, l’alcalde de Rotglà i Corberà, Amador Climent i el regidor de Festes, Enrique Beltran, imposarien les insígnies i les bandes que els distingirien con a màxims representants de la festa.

Tindria a continuació la paraula la festera, Nadia Fenollar, també presidenta de la Comissió d’enguany.

També pujaria a l’escenari la persona que els Festers havien triat com a mantenidor, el germà d’una de les joves.

Paraules per als Festers que també foren els protagonistes del torn de paraula de l’alcalde, que aprofitava per a dedicar-los uns versos.

Per a finalitzar l’acte, tots es van posar en peu per a escoltar la veu del fester Vicent Alventosa.

 Una nit especial que acabaria amb un castell de focs d’artifici que il·luminava per complet el poble de Rotglà i Corberà.

Una nit especial Rotglà i Corbera

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés