Rotglà i Corberà enceta les seues Festes Patronals amb la Presentació dels Festers 2022

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Una nit especial Rotglà i Corbera

Rotglà i Corberà va encetar el dissabte 27 d’agost una setmana plena de tradicions i creences al marc de les seues Festes Patronals en honor al Crist de la Veritat i la Mare de Déu dels Socors, la Socorreta, i ho va fer amb la Presentació dels seus Festers 2022.

Baix el cel de la localitat lluïa un escenari que convidava a la fantasia, obra de l’artista Xavi Herrero, que esperava omplir-se amb els joves que els presentadors – Lara López, Brian Ortega i Sergio Morales- anirien nomenant.

Sumaya Ortega, Jorge Vallés, Isabel Garrigues Lucia Herrero, Adrián Morales, Emma López, Vicent Alventosa, Nadia Fenollar , Nerea Honrubia i Alba Albinyana.

Una vegada presentada la Comissió de Festes, formada per 7 xiques i 3 xics, l’alcalde de Rotglà i Corberà, Amador Climent i el regidor de Festes, Enrique Beltran, imposarien les insígnies i les bandes que els distingirien con a màxims representants de la festa.

Tindria a continuació la paraula la festera, Nadia Fenollar, també presidenta de la Comissió d’enguany.

També pujaria a l’escenari la persona que els Festers havien triat com a mantenidor, el germà d’una de les joves.

Paraules per als Festers que també foren els protagonistes del torn de paraula de l’alcalde, que aprofitava per a dedicar-los uns versos.

Per a finalitzar l’acte, tots es van posar en peu per a escoltar la veu del fester Vicent Alventosa.

 Una nit especial que acabaria amb un castell de focs d’artifici que il·luminava per complet el poble de Rotglà i Corberà.

Una nit especial Rotglà i Corbera

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés