Una vintena de famílies de Llocnou d’en Fenollet en risc de desallotjament per un fons voltor

Reprodueix vídeo

Indefensos davant un fons voltor en Llocnou d’en Fenollet

Són famílies humils les que viuen en aquesta finca ubicada al carrer Verge dels Dolors de Llocnou d’en Fenollet. Tots han pagat religiosament el seu lloguer després de signar un contracte amb la constructora però el problema és que aquesta empresa no era ja la propietària. Un fons voltor d’Almeria s’havia quedat mig centenar d’immobles embargats de la mateixa promoció a conseqüència dels deutes financers de l’empresa arrendadora. I ara aquestes famílies estan baixa amenaça de desallotjament perquè aquest fons els reclama deutes i retards. Els inquilins es mostren indefensos perquè asseguren que mai se’ls ha comunicat la subrogació dels drets de l’arrendador. Tampoc el nou número de compte al que havien de pagar les mensualitats després del canvi de propietat.

12 inquilins estan en mans dels advocats i fa uns mesos aconseguiren frenar temporalment el desallotjament al reconèixer el dret a romandre en la vivenda per ser l’habitual i donada la situació d’emergència habitacional i vulnerabilitat econòmica.

Les vivendes, a més, no s’acabaren amb totes les garanties constructives i no es declararen obra nova; l’ascensor, per exemple no funciona, el que és altre problema afegit per a persones dependents com és el cas de Rafael Calabuig.

Uns afectats que s’enfronten a un procés d’execució. De moment la defensa ha acceptat que el fons reclamant es quede els garatges de promoció.

Indefensos davant un fons voltor en Llocnou d’en Fenollet

Comarcal.TV

Indefensos davant un fons voltor en Llocnou d'en Fenollet

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés