2000 visitants en la V Fira d’Estiu d’Alfarrasí

Reprodueix vídeo

Una vintena de participants i 2000 visitants confirmen l’èxit de la V Fira d’Estiu d’Alfarrasí al combinar la vessant comercial amb la lúdica

Alfarrasí ha viscut un intens cap de setmana amb la celebració de la cinquena edició de la V Fira d’estiu, ja plenament consolidada al comptar amb una vintena de participants i amb gran diversitat de tallers, activitats, comerços i associacions. Una rica i variada oferta que ha atret a 2.000 visitants no sols de la Vall d’Albaida també d’altres comarques veïnes.

El dissabte fou el dia fort de la Fira on tots els públics van tenir cabuda. Hi havien tallers i animació per als més menuts, desfilada de models. Per la nit foren 300 les persones que acudirien al sopar de quintes.

I per als amants dels vehicles clàssics la Penya Moto Vell Benicadell va muntar aquesta museu sobre rodes.

Finalment, fem parada a la desfilada de perruqueria a càrrec d’Irest Salón que va omplir de públic la passarel·la muntada per a l’ocasió a la sala multiusos i on l’originalitat dels pentinats va deixar a tots bocabadats.

El color va inundar tota la passarel·la amb pentinats per a totes les ocasions, monyos de ballarines per a les xiquetes; xiquets pentinats per una celebració; turbants i tocats sorprenents; altres més rockers. Tot amb maquillatge i vestimenta concordant a la perfecció. A més des d’Irest Saló es van sortejar diferents premis per ajudar també a sufragar en part aquest acte que tant costa d’organitzar.

Finalment, Veient l’èxit l’any que ve ens espera la sisena edició d’aquesta Fira d’Estiu que el que persegueix és promocionar i donar a conèixer el comerç local.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés