La Universitat Politècnica de València premia l’àlbum de cromos de dones esportistes d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

UPV premia cromos d’Ontinyent

La càtedra d’estudis esportius de la UPV i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports han premiat l’àlbum de cromos de dones esportistes.

Ha estat dins dels premis “Esport i Ciutadania 2022” de la UPV, que el reconeix com a un exemple de bones pràctiques i destacant per la seua contribució a l’ús de l’esport per fer una societat més justa i inclusiva; així com el seu caràcter innovador.

També es destaca l’abast social i repercussió que ha tingut en els mitjans de comunicació a nivell estatal en favor de la integració social i la lluita contra les desigualtats en la societat valenciana, dirigint-se de manera prioritària i específica als col·lectius de dones esportistes d’Ontinyent.

El premi suposa una ajuda econòmica de 2.000 euros per a finançar accions i produccions de material del projecte.

El àlbum de cromos va tenir una tirada inicial de 2000 exemplars gratuïts, repartits a les escoles de primària.

Amb els diaris locals, i anant a practicar esport al poliesportiu municipal, sempre de manera totalment gratuïta així com a la Cursa de la Dona.

Donades les peticions de centenars de xiquets i xiquetes que els faltava algun cromo, es va fer una reedició dels més sol·licitats.

Personalitats com la periodista Paloma del Rio o les esportistes olímpiques Gemma Mengual i María Vasco, que van apradinar la iniciativa.

Qualificaven la iniciativa com “una meravellosa manera de visibilitzar l’esport femení” o “una exemplar i original aposta per l’esport de base i femení”.

UPV premia cromos d’Ontinyent

Comarcal.TV

UPV premia cromos d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés