La Universitat Politècnica de València premia l’àlbum de cromos de dones esportistes d’Ontinyent

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

UPV premia cromos d’Ontinyent

La càtedra d’estudis esportius de la UPV i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports han premiat l’àlbum de cromos de dones esportistes.

Ha estat dins dels premis “Esport i Ciutadania 2022” de la UPV, que el reconeix com a un exemple de bones pràctiques i destacant per la seua contribució a l’ús de l’esport per fer una societat més justa i inclusiva; així com el seu caràcter innovador.

També es destaca l’abast social i repercussió que ha tingut en els mitjans de comunicació a nivell estatal en favor de la integració social i la lluita contra les desigualtats en la societat valenciana, dirigint-se de manera prioritària i específica als col·lectius de dones esportistes d’Ontinyent.

El premi suposa una ajuda econòmica de 2.000 euros per a finançar accions i produccions de material del projecte.

El àlbum de cromos va tenir una tirada inicial de 2000 exemplars gratuïts, repartits a les escoles de primària.

Amb els diaris locals, i anant a practicar esport al poliesportiu municipal, sempre de manera totalment gratuïta així com a la Cursa de la Dona.

Donades les peticions de centenars de xiquets i xiquetes que els faltava algun cromo, es va fer una reedició dels més sol·licitats.

Personalitats com la periodista Paloma del Rio o les esportistes olímpiques Gemma Mengual i María Vasco, que van apradinar la iniciativa.

Qualificaven la iniciativa com “una meravellosa manera de visibilitzar l’esport femení” o “una exemplar i original aposta per l’esport de base i femení”.

UPV premia cromos d’Ontinyent

Comarcal.TV

UPV premia cromos d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés