València acull la fase de grups de la David Cup durant 5 anys

Reprodueix vídeo

València acull en setembre la fase de grups de la David Cup durant 5 anys, que enfrontarà a Espanya amb Sèrbia, Canadà i Corea

València es converteix en una de les capitals del món del tenis al convertir-se en seu fixa de la Davis Cup durant 5 anys. El pavelló de la Fonteta es convertirà entre el 13 i el 18 de setembre en la seu de la fase de grups de la Copa Davis que enfrontarà a Espanya amb Sèrbia, Canadà i Corea en busca de dues places cap les finals de Màlaga en novembre. Així es desprèn després de l’acord signat entre la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament i la Diputació de València amb l’empresa Kosmos.

I és que la nòmina de jugadors depara emoció. L’equip espanyol compta amb quatre jugadors actualment dins del Top 20 que podrien estar disponibles per al capità, Sergi Bruguera: Rafa Nadal, Carlos Alcaraz, Pablo Carreño o Roberto Bautista. Per Sèrbia estarà el número 1 del món, Novak Djokovic; Canadà compta amb dos joves jugadors dins del Top 15; Denis Shapovalov i Félix Auger-Aliassime i Corea competirà per primera vegada en les finals.

Així que aquest serà un esdeveniment que tindrà una repercussió més enllà de l’esportiu i amb un doble retorn: moral i econòmic.

I València es converteix en una seu perfecta ja que aquest és un esport d’enorme tradició en tota la Comunitat, d’on han sorgit molts campions.

Les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina web daviscupfinals.com

A més a més, Els aficionats poden elegir entre diversos paquets o abonaments. El general per a tots els partits està disponible des de 150 euros; des de 90 l’abonament per als partits d’Espanya i 60 per a la resta de seleccions.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés