València acull la fase de grups de la David Cup durant 5 anys

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

València acull en setembre la fase de grups de la David Cup durant 5 anys, que enfrontarà a Espanya amb Sèrbia, Canadà i Corea

València es converteix en una de les capitals del món del tenis al convertir-se en seu fixa de la Davis Cup durant 5 anys. El pavelló de la Fonteta es convertirà entre el 13 i el 18 de setembre en la seu de la fase de grups de la Copa Davis que enfrontarà a Espanya amb Sèrbia, Canadà i Corea en busca de dues places cap les finals de Màlaga en novembre. Així es desprèn després de l’acord signat entre la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament i la Diputació de València amb l’empresa Kosmos.

I és que la nòmina de jugadors depara emoció. L’equip espanyol compta amb quatre jugadors actualment dins del Top 20 que podrien estar disponibles per al capità, Sergi Bruguera: Rafa Nadal, Carlos Alcaraz, Pablo Carreño o Roberto Bautista. Per Sèrbia estarà el número 1 del món, Novak Djokovic; Canadà compta amb dos joves jugadors dins del Top 15; Denis Shapovalov i Félix Auger-Aliassime i Corea competirà per primera vegada en les finals.

Així que aquest serà un esdeveniment que tindrà una repercussió més enllà de l’esportiu i amb un doble retorn: moral i econòmic.

I València es converteix en una seu perfecta ja que aquest és un esport d’enorme tradició en tota la Comunitat, d’on han sorgit molts campions.

Les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina web daviscupfinals.com

A més a més, Els aficionats poden elegir entre diversos paquets o abonaments. El general per a tots els partits està disponible des de 150 euros; des de 90 l’abonament per als partits d’Espanya i 60 per a la resta de seleccions.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés