La celebració en València de la gala The World’s Best Restaurants 2023 consolida la Comunitat com referent gastronòmic internacional

Reprodueix vídeo

València seu The World’s Best Restaurants

València acollirà el mes de juny, la gala dels premis The World’s Best Restaurants 2023 on donen a conèixer els 50 millors restaurants del món. Així ho ha manifestat el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la presentació de l’acció promocional celebrada en Londres, en el restaurant Arròs QD del xef Quique Dacosta, on el director de 50 Best, Tim Brooke, ha realitat l’anunci. Una proposta que consolida a la Comunitat Valenciana com referent gastronòmic internacional com també ho testifiquen les 22 Estrelles Michelín i 50 Soles Repsol amb que compten els restaurants de la nostra terra.

The World’s Best Resturants compta amb un gran reconeixement i repercussió als mitjans de comunicació de tot el món. Ofereix una llista dels millors destins per a experiències culinàries úniques, confeccionada per un panell de 1080 experts culinaris. Les gales s’han celebrat als últims anys en Nova York, Bilbao, Melbourne i en Londres, en elles s’ha reconegut la qualitat diferents restaurants espanyols.

 Altra per al sector audiovisual ja que productors britànics han mostrat interès cap les possibilitats que ofereix la Ciutat de la Llum d’Alacant. El president s’ha reunit amb el directiu de la productora de cinema i televisió King Bert, qui ha comunicat la intenció de desplaçar a Alacant. King Bert és una productora de cinema i televisió especialitzada en comèdia i programes infantils i familiars que manté acords amb emissores del Regne Unit i internacionals, incloses la BBC, Channel 4, Disney i Sky.

Els estudis de Ciutat de la Llum estan considerats com els millors d’Europa i uns dels millors a nivell internacional. En concret disposa de 6 platós que ocupen 11.000 m2; 14,8 hectàrees de zones de rodatge exterior i un tanc d’aigua per al rodatge aquàtic, tres edificis de recolzament a la producció que ocupen 11.200 m2, a més de tallers i altres dependències. Entre els seus serveis ofereix lloguer de càmeres i grues, laboratori fotogràfic i digital, construcció de decorats o il·luminació.

La presència del president Puig a Londres ve motivada per la participació de Turisme Comunitat Valenciana a la fira World Travel Market London. Ací s’han mantingut contactes amb professionals britànics, ja que aquest país és un dels principals mercats emissors de turistes cap a terres valencianes.

València seu The World’s Best Restaurants

Comarcal.TV

València seu The World’s Best Restaurants

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés