Nou pobles de la Vall d’Albaida reclamen un servei d’autobús públic a demanda fins a l’hospital de Gandia

Reprodueix vídeo

Vall d’Albaida reclamen un servei d’autobús públic

Els alcaldes i alcaldesses de nou menuts pobles de la Vall d’Albaida i tres de la Safor han signat un manifest conjunt on reclamen solucions a la Conselleria de Política Territorial i Mobilitat per a posar en marxa un servei de transport regular d’us especial a demanda que facilite als seus veïns, molts d’ells d’edat avançada, el desplaçament fins l’hospital de Gandia.

En concret es tracta dels municipis de Rugat, Montitxelvo, Salem, Otos, Terrateig, Ràfol de Salem, Aielo de Rugat, Beniatjar, Benicolet, Llocnou de Sant Jeroni i Castellonet d ela Conquesta.

Unes 180 persones les que han d’acudir a l’hospital de Gandia per a una primera visita, sense comptar segones visites ni cites per a rehabilitació. Encara que sí que es compta amb un autobús de línia regular, els horaris no s’adequen a les necessitats dels veïns.

Per exemple a Ràfol de Salem l’hora d’anada és a les deu del matí i la tornada a les 4 i al cas de Montixelvo mig hora més tard.

El transport a demanda contribuiria a que els majors tinguen accés als serveis sanitaris en igualtat de condicions. També facilitaria l’arribada a la capçalera comarcal i a centres educatius superiors al cas dels joves.

Resulta, per tant, imprescindible un mitjà de transport d’aquestes característiques que compensen la falta d’infraestructures regulars i frenar així el despoblament.

Vall d’Albaida reclamen un servei d’autobús públic

Comarcal.TV

Vall d’Albaida reclamen un servei d’autobús públic

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés