Vallada celebra la tradicional processó de la “Pujà” del Crist i dispara una espectacular mascletà nocturna a la Replaceta de l’Era

Reprodueix vídeo

Vallada acompanya al seu Crist de tornada a l’ermita

Amb els actes religiosos, Vallada va posant el punt i final a les Festes Patronals del 2023.

El dissabte 26 a la nit, festers, fidels i el poble en general esperaven a l’Església Parroquial l’eixida del Santíssim Crist del Calvari per a acompanyar-lo a casa seua. Donant així inici al tradicional acte de la “Pujà de Crist a l’Ermita.

Abans que ell, les talles de Sant Bertomeu i la de la Mare de Déu de Gràcia obrien el pas al Santíssim Crist del Calvari. Acompanyat per les notes de l’Himne d’Espanya. Una espectacular imatge que els portadors arrastrarien pels carrers dels poble.

I una bona mostra de la devoció al patró de Vallada, és l’altíssima participació que una vegada va demostrar el poble i els visitants. Que no van dubtar en eixir al carrer i, en aquesta ocasió, acompanyar les imatges que custodiaven també amb molta estima.

No hi ha més que veure aquestes imatges per a palpar el fervor i la devoció que el poble de Vallada professa als seus patrons. Carrers plens de gom a gom amb veïns i veïnes desfilant a cadascun dels costats, en silenci i respecte.

Després del recorregut, el Mont Calvari obria les seues portes per a que el Santíssim fera entrada a l’ermita, sota les atentes mirades dels presents, fins l’any que ve.

Així concloïen les Festes Patronals de Vallada d’aquest 2023 en honor a Sant Bertomeu, la Mare de Déu de Gràcia i el Santíssim Crist del Calvari. Unes celebracions que, gracies a l’esforç i el treball de la regidoria de festes, dels festers i festeres i demés representants, han superat les expectatives dels veïns oferint un ampli programa d’actes de tot tipus, que han fet el delit tant dels valladins i valladines com dels visitants, amb actes lúdics, religiosos, culturals, esportius i tradicionals.

Unes festes espectaculars que ja comencen a arrencar motors per a que el 2023 siga un altre any de goig, festa i germanor.

Vallada acompanya al seu Crist de tornada a l’ermita

Comarcal.TV

Vallada acompanya al seu Crist de tornada a l'ermita

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés