Vallada demana al Consell que avance en la compra de terrenys de Valpark i que la Generalitat adquirisca i urbanitze 340.000 metres amb els 5 milions d’euros pressupostats

Reprodueix vídeo

Vallada demana al nou Consell que accelere el desbloqueig de Valpark

Vallada continua treballant per desembossar la urbanització del futur parc logístic, empresarial i estratègic Valpark. L’ajuntament ha demanat una reunió amb la nova consellera d’Hisenda, Ruth Merino, per a avançar en la compra de terrenys del polígon per part de la Generalitat Valenciana. Que va aprovar una dotació pressupostària de 5 milions d’euros per a l’adquisició i urbanització de 340.000 metres quadrats de sòl de Valpark.

Una compra de sòl de Valpark per part de la Generalitat Valenciana que ha obert un encreuament de retrets entre el Partit Popular de la localitat i el govern municipal de Vallada, en mans del PSPV. Els populars han acusat l’alcaldessa i al PSPV de mentir i enganyar el ciutadans en la compra dels terrenys. Unes acusacions a les que Maria José Tortosa ha respost culpant al PP de “tergiversar les coses i dir mitges veritats”. Així com de “posar pals a les rodes d’ un projecte com el de Valpark, que és vital per a Vallada”.

La documentació de formalització de venda de les parcel·les, explica l’alcaldessa, porta uns tràmits pertinents que cal complir.

A més, Tortosa assegura que els 5 milions d’euros que permetran la modificació de crèdits i l’autorització de la Generalitat per a la transferència de la quantia económica per al desenvolupament de les actuacions en el sòl industrial del polígon Valpark estan pressupostats. Però això és tot, de moment.

Per això, l’Ajuntament ha demanat una cita amb la nova consellera. Per a tractar la situació en la qual es troba l’expedient i per a continuar en el procediment per a fer efectiva aqueixa compra de les parcel·les”.  Així Tortosa va manifestar que “el nou Consell no s’ha manifestat en contra de Valpark”. També insistia en que el polígon de Vallada disposa “de grans parcel·les, que necessita també la Generalitat Valenciana” per a posar-les a la disposició de grans empreses que volen instal·lar-se en el territori.

Vallada demana al nou Consell que accelere el desbloqueig de Valpark

Comarcal.TV

Vallada demana al nou Consell que accelere el desbloqueig de Valpark

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés