Vallada explora alternatives per a Valpark després de la retirada de la inversió del Consell per a la compra de parcel·les

Reprodueix vídeo

Vallada explora alternatives per a Valpark

L’Ajuntament de Vallada continua buscant la viabilitat per al parc logístic de Valpark després de la retirada del Consell de la inversió de 5 milions d’euros destinats a la compra de parcel·les. Així l’alcaldessa, Mª José Tortosa s’ha reunit amb la consellera d’Infraestructues i Territori, Salomé Pradas. Una trobada que ha servit per a conèixer la postura de la Conselleria referent a Valpark tal i com ha manifestat al nostre programa “Bon Dia Comarcal”. Recordem que l’anterior govern del Botànic es va comprometre al final de la legislatura passada a destinar aquests 5 milions a l’adquisició de 340.000 m2. Diners per a comprar terrenys dins del complex amb l’objectiu de reactivar-lo ja que es troba paralitzat des del 2009.

L’alcaldessa ha valorat la “proactivitat” mostrada per la consellera, qui manifestaria la seua sisponibilitat a ajudar a l’ajuntament en tots els processos dependents de la conselleria. I també a recolzar-lo en les negociacions amb possibles inversors.

En aquest sentit el consistori ja ha fet camí, teixint complicitats amb estaments empresarials i portuaris. Tot a l’espera de negociar en altres fronts de l’administracio autonòmica i estatal.

Vallada explora alternatives per a Valpark

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés