Vallada honra el seu patró, Sant Bertomeu, amb una solemne missa i una grandiosa mascletà a càrrec de la pirotècnia Germans Caballer

Reprodueix vídeo

Vallada celebra la missa de Sant Bertomeu

El dijous 24 d’agost era el dia per a honrar a Vallada al seu patró, Sant Bertomeu. Una cita molt especial per als valladins residents o no a la localitat.

Els festers ja estaven al carrer des de les 8 del mati quan tenia lloc la “Diana Florejada”. Que donaria pas al trasllat de la imatge del patró. Després de recollir la Reina de les Festes, Laura Garrido, i la seua Cort d’Honor, tota la Comissió arribava  al migdia i ventall en mà, a l’Església Parroquial. Tot per a seguir amb el primer dia de les festes religioses de la localitat de la Costera.

El temple s’omplia de devoció i emoció. Per a un any més honrar a Sant Bertomeu en una missa oficiada entre d’altres per En Jesús Belda, fill de Vallada.

Alegria entre els fidels també com així ho demostrava una església plena de gom a gom en un poble que encara té per davant dies per a seguir gaudint de les seues festes i participant de tots els actes.

En acabar la Missa Major, tots junts es dirigiren a l’Ajuntament on esperava encara més gent per a gaudir de l’espectacle de pólvora  de la mascletà que va disparar la pirotècnia “Germans Caballer”.

Vallada celebra la missa de Sant Bertomeu

Comarcal.TV

Vallada celebra la missa de Sant Bertomeu

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés