Vallada presenta a la Reina de les Festes Patronals 2023, la senyoreta Laura Garrido i Castells

Reprodueix vídeo

Vallada celebra la presentació de la Reina 2023

Amb la metxa de les Festes Patronals ja encesa, el dissabte 19 d’agost a les onze de la nit, Vallada celebrava l’acte de presentació de la Reina, la senyoreta Laura Garrido i Castells i de la seua Cort d’Honor. Un acte protocol·lari però ple d’emocions i discursos excel·lents que un any més va deixar menuda la plaça de la Pau.

Canvi de cicle, per això la Reina del 2022, la senyoreta Candela Cano, va ser la primer en pujar a l’escenari acompanyada pel tinent d’alcalde Vicent Muñoz, qui li faria entrega d’un ram de flors en reconeixement de la seus tasca.

Seguidament desfilaria tota la comissió de festeres i festers d’aquest 2023.

Un grup de joves que han estat els encarregats d’organitzar un programa a l’altura del que el poble es mereix. Ells ho feren amb tratge obscur i corbata i elles de blanc, amb vestit tipus núvia; les xiques reberen, a més, un ram de flors.

Amb la comissió omplint el preciós escenari preparat per a l’ocasió, arribava el moment més esperat, el de la protagonista, la Reina del 2023, Laura Garrido qui representa enguany a la dona valladina. Seguidament, i de la mà de la seua antecessora, Laura era coronada i el cel explotava de color. Ara, de mans de l’alcaldessa de Vallada, Maria José Tortosa, la Reina rebria la banda acreditativa. L’edil també imposaria la insígnia commemorativa amb l’escut del poble al president de la Comissió 2023, Pablo Castells.

El valladí d’adopció, Josep Mª Balbastre, professor i poeta va pronunciar un vers molt inspirador dedicat a la jove recentment coronada.

Ja proclamats, Reina de les Festes Patronals de Vallada del 2023 i President de la Comissió, seria el torn de la resta dels membres que els acompanyaran en tots els actes.

Arribava el moment d’escoltar els discursos, i la primera en apropar-se al faristol va ser la Reina del passat any.

Emocionada es dirigia a la seua família, en especial a la seua mare.

No s’oblidava de la nova protagonista, per a la que també tenia paraules d’estima.

A continuació seria Laura Garrido qui al seu poble les seues primeres paraules com a Reina.

Seguidament, intervindria com a mantenidor de l’acte, Ricard Gozalvez “Tàpera”, veí de Vallada, Educador Social i Pedagog, qui a més ha publicat diferents contes, articles i documentals.

L’acte de presentació de la Reina 2023, clouria amb l’entrega del banderí a la Unió Protectora Musical de Vallada que interpretaria l’himne del poble i el de la Comunitat Valenciana.

Vallada celebra la presentació de la Reina 2023

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés