Vallada presenta a la Reina del 2022, Candela Cano, al president Miguel Barberán i als 38 joves que conformen la Comissió de Festes

Reprodueix vídeo

Vallada presenta a la Reina 2022

D’entre tota la ciutadania de Vallada, hi ha un gran grup que espera les festes, si cap, amb molt més il·lusió. Es tracta de la Reina, Candela Cano; el president, Miguel Barberan i els 38 joves que conformen la Comissió de Festes. I tots ells foren protagonistes en l’acte de la presentació celebrat a la plaça de la Pau el divendres 19 d’agost per a nit amb tot el poble junt i sense restriccions. Una cita on actuarien de presentadors Adri i Carmen, qui és germana de la Reina.

La primera en fer aparició seria la Reina del 2021 Maria Garrido. Darrere d’ella desfilarien  fins l’escenari tots els xics i xiques de la Comissió, elles molt guapes amb vestits vaporosos en blanc. Per al final les mirades es posaren en la Reina d’aquest any, Candela Cano acompanyada pel president Miguel Barberán.

Seguidament fou moment de l’acomiadament del regnat de la senyoreta Maria Garrido, qui coronaria a la Regina de Festes 2022. Un dels punts àlgids de la nit que com a tal va anar acompanyat de focs d’artifici.

I després de la corona, seria l’alcaldessa de Vallada, Mª José Tortosa, qui col·locaria a la ja proclamada Reina, Candela Cano, la banda, altre distintiu del seu càrrec. I per al president, un pin distintiu.

A continuació, el professor, poeta i escriptor Josep Maria Balbastre li dedicaria un bonic poema a la protagonista de la nit.

Ara seria la Reina qui col·locaria la banda a cadascuna de les dames i el president el pin als xics que conformen la comissió.

Així com els discursos foren molt emotius i la primera en aproximar-se al faristol seria la màxima representant del 2021.

La Comissió de Festes junt a l’Ajuntament de Vallada han sigut els encarregats de preparar tot un seguit d’activitats per fer d’aquestes unes celebracions de germanor i de retrobament llargament esperat.

Les següents paraules foren d’agraïment a totes aquelles persones i entitats que han recolzat el seu somni.

Així com la mantenidora va intervindre la directora general d’Emergència Habitacional i Funció Social d’Habitatge, Pura Peris García.

Al mateix temps un magnífic acte amb què Vallada alça el teló de les seues festes patronals que finalitzaria amb la interpretació en directe de l’himne del poble i de la Comunitat Valenciana a càrrec de la Unió Protectora Musical de Vallada.

Vallada presenta a la Reina del 2022

Comarcal.TV

Vallada presenta a la Reina del 2022

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés