Vallés s’adhereix al Fons Valencià per la Solidaritat

Reprodueix vídeo

Vallés s’adhereix al Fons Valencià per la Solidaritat

L’Ajuntament de Vallés ha aprovat, i per unanimitat del plenari municipal, l’adhesió al Fons Valencià per la Solidaritat, l’entitat municipalista que aglutina els esforços i recursos d’ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana. Els dedica a erradicar la pobresa i treballar per la igualtat d’oportunitats mitjançant la cooperació internacional i l’educació per al desenvolupament. Vallés ha designat com a representants de l’ajuntament al Fons a l’alcalde José Javier Sisternes i al regidor José Manuel Climent, com a titular i suplent respectivament.

L’Ajuntament de Vallés assumeix, per tant, el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual. Per a projectes de cooperació internacional i d’educació al desenvolupament a realitzar mitjançant el Fons Valencià. L’alcalde de Vallés, José Javier Sisternes, ha incidit en el fet que l’adhesió al Fons Valencià és la materialització del caràcter solidari del seu municipi. Seu veïnat, així com del compromís que aquest té amb la societat i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Amb la incorporació de la localitat valenciana de Vallés, el Fons Valencià per la Solidaritat augmenta el nombre de socis a 142, sent d’aquests 133 ajuntaments i 9 mancomunitats de la Comunitat Valenciana, continuant amb la tendència d’increment de socis. També s’incrementa la presència al Fons d’entitats locals de la Costera, sent el 74% de les localitats de la comarca (Xàtiva, Canals, l’Alcúdia de Crespins, Moixent, la Llosa de Ranes, Vallada, el Genovés, la Font de la Figuera, Barxeta, Montesa, Llocnou d’en Fenollet, Novetlè, Cerdà i Vallés) -les quals representen al 96% de la població- les que formen part de l’associació municipalista per la solidaritat, així com la Mancomunitat de La Costera-La Canal

El Fons Valencià concentra les seues actuacions de cooperació descentralitzada a l’Equador, Bolívia i el Salvador, així com en països en situacions d’emergència. Així mateix, realitza projectes de sensibilització cap a un desenvolupament humà, equitatiu, just i sostenible. Entre la població de les entitats locals sòcies del Fons, i a la ciutadania valenciana en general.

Comarcal.TV

Vallés s’adhereix al Fons Valencià per la Solidaritat

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés