Un espectacle de titelles i altre eqüestre amb exhibició de diferents disciplines centren el matí i vesprada del dissabte de la Fira de Canals

Reprodueix vídeo

Varietat d’actes Fira Canals

Un espectacle de titelles i altre eqüestre constaten la varietat d’activitats que composen el programa de la Fira de Setembre de Canals. Aquestes dues cites es celebraven el dissabte dia 17 i novament la resposta fou massiva.

A les 12 del matí, xiquets i famílies van copar el Jardí Pont del Riu per gaudir de l’espectacle “Godofredo y el Caballero Rojo”.

A més durant la seua aventura, Godofredo aprendrà els vertaders valors de la cavallerositat, l’honor i la sinceritat.

Una cita dirigida als més menuts de la casa, als quals se’ls mima molt en aquesta Fira de Canals, que compta amb un apartat denominat la Fira dels Xiquets i veient les seues cares aquest espectacle de titelles els ha agradat moltíssim.

Ja per la vesprada concretament a les sis i mitja foren molts els amants del món del cavall els que acudiren com a públic a la Zona Jove “Quatre Camins”. Ací va tindre lloc l’espectacle eqüestre que va tenir com protagonistes als membres del Centre Hípic la Victoriana de Canals i altres professionals experimentats.

La doma clàssica és una disciplina que té per objectiu el desenvolupament del cavall mitjançant un entrenament racional, metòdic i equilibrat perquè aquest realitze totes les ordres del genet amb harmonia, equilibri i activitat. Com veiem el cavall es torna tranquil, àgil i flexible, arribant a formar amb el gent un binomi perfecte.

L’Alta Escola és altra disciplina que comparteix els exercicis bàsics i els principis fonamentals amb la Doma Clàssica però el seu aprenentatge té un nivell superior. En ambdós casos arribar a ser un expert requereix molta constància i sacrifici.

Un sacrifici que té la seua recompensa quan s’arriba a una exhibició com la vista en Canals on l’elegància i la sobrietat  dignes d’admirar.

El Centre Hípic la Victoriana de Canals compta amb una escola d’equitació amb classes de tots els nivells individuals i en grup.

Varietat d’actes Fira Canals

Comarcal.TV

Varietat d’actes Fira Canals

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés