Un espectacle de titelles i altre eqüestre amb exhibició de diferents disciplines centren el matí i vesprada del dissabte de la Fira de Canals

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Varietat d’actes Fira Canals

Un espectacle de titelles i altre eqüestre constaten la varietat d’activitats que composen el programa de la Fira de Setembre de Canals. Aquestes dues cites es celebraven el dissabte dia 17 i novament la resposta fou massiva.

A les 12 del matí, xiquets i famílies van copar el Jardí Pont del Riu per gaudir de l’espectacle “Godofredo y el Caballero Rojo”.

A més durant la seua aventura, Godofredo aprendrà els vertaders valors de la cavallerositat, l’honor i la sinceritat.

Una cita dirigida als més menuts de la casa, als quals se’ls mima molt en aquesta Fira de Canals, que compta amb un apartat denominat la Fira dels Xiquets i veient les seues cares aquest espectacle de titelles els ha agradat moltíssim.

Ja per la vesprada concretament a les sis i mitja foren molts els amants del món del cavall els que acudiren com a públic a la Zona Jove “Quatre Camins”. Ací va tindre lloc l’espectacle eqüestre que va tenir com protagonistes als membres del Centre Hípic la Victoriana de Canals i altres professionals experimentats.

La doma clàssica és una disciplina que té per objectiu el desenvolupament del cavall mitjançant un entrenament racional, metòdic i equilibrat perquè aquest realitze totes les ordres del genet amb harmonia, equilibri i activitat. Com veiem el cavall es torna tranquil, àgil i flexible, arribant a formar amb el gent un binomi perfecte.

L’Alta Escola és altra disciplina que comparteix els exercicis bàsics i els principis fonamentals amb la Doma Clàssica però el seu aprenentatge té un nivell superior. En ambdós casos arribar a ser un expert requereix molta constància i sacrifici.

Un sacrifici que té la seua recompensa quan s’arriba a una exhibició com la vista en Canals on l’elegància i la sobrietat  dignes d’admirar.

El Centre Hípic la Victoriana de Canals compta amb una escola d’equitació amb classes de tots els nivells individuals i en grup.

Varietat d’actes Fira Canals

Comarcal.TV

Varietat d’actes Fira Canals

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés