Vetusta Morla, Leiva i La Casa Azul acturan al Mediterránea Festival de Gandia que també ofereix art, gastronomia i activitats per a gaudir en família

Reprodueix vídeo

Gandia es prepara per al Mediterránea Festival

Vetusta Morla, Leiva, La Casa Azul i Ojete Calor són alguns dels noms propis del cartell del Mediterránea Festival. Que celebrarà la seua quarta edició els dies 17,18 i 19 d’agost en Gandia. Més enllà del Parc dela Festa des d’on actuaran els diferents grups i artistes, la ciutat i la platja Nord acolliran també activitats relacionades amb l’art i la gastronòmica. D’aquesta manera, després de tres anys celebrant-se en Tavernes de la Valldigna, arriba a la capital de la Safor amb diverses novetats.

Es comptarà amb el Mediterrànea Gastro on els restaurants de la plaça Major elaboraran una tapa relacionada amb el festival i amb la gastronomia de la comarca. També formarà part del festival el Mediterránea Art. Aquesta inclou una exposició fotogràfica amb les obres del concurs “Mirades enceses”. On participaren els assistents de passades edicions i una mostra de pintura d’un artista local.

L’esdeveniment també comptarà amb una zona especial on els protagonistes seran els més menuts.

Serà el Mediterránea Kids amb activitats didàctiques per gaudir en família. També es realitzarà l’actuació el 19 d’agost de Dubbi Kids, a les 11 h en la plaça Rei Jaume I.

Per altra banda, l’últim grup anunciat per a Concerts al Carrer és el de Varry Brava, que actuarà en directe i de forma gratuïta a les 13.15 hores des de la plaça Major. Prèviament també sonarà a les 11.30 la música de Pol 3.14 en la Casa de la Marquesa. I també de Ñekü a les 12.30 al Palau Ducal. A més el dia 17 hi haurà una festa de benvinguda a partir de les sis de la vesprada al Parc de la Festa amb Arde Bogotà, entre altres. Malgrat que la ciutat serà l’escenari principal, la platja també ocuparà una part de la programació musical: Convergente, Lisasinson, Franvvi i Maren s’encarregaran d’amenitzar els matins del 13, 14, 15 i 18 d’agost en la platja Nord.

Com veiem aquest és un format “dual fest” amb tot tipus d’experiències que tenen per objectiu oferir tant als assistents com a la ciutadania una experiència cultural a l’estil mediterrani.

Gandia es prepara per al Mediterránea Festival

Comarcal.TV

Gandia es prepara per al Mediterránea Festival

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés