El PP recupera l’alcaldia de l’Alcúdia de Crespins i continua governant en la Llosa de Ranes amb Salvi Pardo com primera alcaldessa

Reprodueix vídeo

Victòries del PP en la Costera

El PP ha recuperat més d’un ajuntament en la comarca de la Costera. En l’Alcúdia de Crespins els populars obtenen 7 regidors pels 6 que sumen el PSPV i Compromís. Aquests resultats amb 1542 vots i un recolzament del 51,36% li donen la majoria absoluta i Javier Sicluna recupera l’alcaldia vuit anys després de perdre-la.

En el Genovés la candidatura popular encapçalada pel bomber Pablo Vilar ha sigut la més votada en les urnes amb un 46,13% de recolzament, encara que empata a regidors amb el PSPV. Com tercera força irromp Vox amb un regidor que serà determinant per a formar govern.

En Canals el PP també ha guanyat les eleccions però com al 2019 hi ha sis partits representats al consistori i cap amb una majoria clara. El PSPV aconsegueix 4 regidors, un més i Compromís baixa a 3. També amb 3 entra la nova formació independent Suma’t que podria ser decisiva en la configuració del govern. Vox obté un regidor.

En la Font de la Figuera, Compromís ha passat de ser la força més votada a baixar fins la tercera posició amb dos regidors menys. El PP guanya les eleccions amb 8 edils encara que empatat a nombre de regidors amb el PSPV. El panorama queda també molt fragmentat i farà falta un pacte entre distintes forces. Dins de l’equació el partit independent Per la Font manté el seu regidor.

I passem a la Llosa de Ranes, el gran bastió popular de la Costera on Salvi Pardo es converteix en la primera alcaldessa de la localitat després de repetir triomf amb el PP aconseguint la majoria absoluta.

A la Llosa de Ranes el PSPV i Compromís conserven els seus tres i dos regidors, respectivament.

Victòries del PP en la Costera

Comarcal.TV

Victòries del PP en la Costera

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés