Vidrios San Miguel i Ad Libitum reben els II Premis Sergio Pomar atorgats pel COEVAL

Reprodueix vídeo

II Premis Sergio Pomar de Coeval

COEVAL, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, ha atorgat els II Premis Sergio Pomar a  Vidrios San Miguel i Ad Libitum. Els guardons, patrocinats per Caixa Ontinyent i que ja han assolit un gran prestigi entre el sector empresarial de la Vall d’Albaida, s’han lliurat aquest dijous 16 de novembre de vesprada al C.C. Caixa Ontinyent. S’ha comptat amb una nodrida representació política i empresarial de tota la comarca. José Pablo Michó, director general de Vidrios San Miguel fou el primer en desfilar per l’escenari.

Vidrios San Miguel, ubicada a Aielo de Malferit, va ser creada en 1985 i en l’actualitat compta amb un equip de 370 persones. El seu compromís amb el medi ambient li ha portat a optimitzar com única matèria prima per als seus productes, el vidre reciclat. Estan presents en un total de 82 països. Compta amb una capacitat de producció diària que assoleix els 120 tones de vidre. Vidrios San Miguel és una empresa reconeguda per combinar de forma eficient l’última tecnologia amb les tècniques tradicionals de fabricació de vidre. Disposen d’una gama de més de 25.000 productes entre formes, colors i també mides, que abasten des del servei de taula fins a articles per a la decoració.

Una empresa que ha sabut mantindre’s després de quasi 40 anys gràcies a la seua aposta per la tecnologia i l’eficiència energètica.

Fou en 2021 quan Coeval i ASELEC, amb el propòsit d’honrar el compromís i dedicació de Sergio Pomar crearen aquests premis amb el seu nom a la millor iniciativa empresarial.

L’altre premi el recollien els gerents d’Ad Libitum que naixia al 1997 de la passió per la música. Més de 25 anys després, la marca Ad Libitum s’ha convertit en una referència d’innovació educativa. Ja compta amb 20 escoles repartides per diferents comarques i més de 1500 alumnes i, a més a més, un centenar de professors. Organitzen cursos i colònies que han adquirit caràcter internacional. Són, a més, transformadors del panorama cultural d’Ontinyent i comarca. I han propiciat el naixement de grups de diferents àmbits on cal destacar l’orquestra simfònica resident al Teatre Echegaray amb una temporada estable.

Un premi que dediquen a tot l’equip.

Sergio Pomar fou, durant més de 40 anys, un gran empresari i emprenedor dins del sector de les Instal·lacions Elèctriques, Telecomunicacions i Energies Renovables. Des dels seus llocs directius en Aselec i Coeval fou un gran defensor de l’associacionisme. El guardó creat per l’artista ontinyentí, Cesc Biosca, cunyat de l’enyorat Pomar, sintetitzen la idea d’una bombeta, símbol de la llum i electricitat que marcaren la trajectòria de l’empresari que ens va deixar en octubre de 2020.

L’acte, sota el títol d’Econòmicament Vall d’Albaida, va comptar amb la presència de Joaquín Maudos, catedràtic d’Anàlisi Econòmic de la Universitat de València. En la seua ponència va detallar la realitat actual de la nostra Comunitat i de les empreses a informar sobre el futur a curt i mitjan termini de l’economia valenciana.

II Premis Sergio Pomar de Coeval

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés