VII Perimetrail Rett Serra Vernissa a Xàtiva

Reprodueix vídeo

VII Perimetrail Rett Serra Vernissa a Xàtiva

Aquest diumenge 26 de març Xàtiva acull la VII edició de la Perimetrail Rett a la Serra Vernissa baix l’organització del Club d’Esports de Muntanya Serra Vernissa amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La carrera és solidària amb l’Associació Espanyola de Síndrome de RETT, i concretament amb la menuda Ainhoa, que pateix aquesta malaltia. En aquesta VII edició ja s’han superat els 700 participants de la darrera edició, ja que a aquest matí es comptava ja amb prop de 850 inscripcions entre les 4 modalitats existents.

Des del club Serra Vernissa han mostrat la seua satisfacció per la gran resposta ciutadana que s’aprofitarà per impulsar la investigació del Síndrome de RETT.

Pel que fa a la cursa, la modalitat de 21 km s’iniciarà a les 8:45 hores, mentre que l’eixida de la modalitat sprint (12km) serà a les 9:30h. A les 10h prendran l’eixida els participants del canicròs i a les 10.01h ho faran els  marxadors.

Aquestes dues últimes proves recorreran un mateix circuit de 8 km. L’aplegada de totes les modalitats està prevista a partir de les 10:30 hores a la plaça del Mercat, des d’on també s’iniciarà la carrera.

La prova ofereix a públic i participants un recorregut especial, amb uns paisatges de gran bellesa i valor històric, ja que transcorre per punts com ara tota la Serra del Castell, el Calvari, la Penya Roja, la Solana, la Serra Vernissa amb la seua Creueta i el Vèrtex Geodèsic, la Penya Sant Dídac i les Llomes Planes.

A més, per a l’entrada a meta es recorrerà el casc antic, baixant des de la Porta dels Socors, la Nevera, l’Ermita de Sant Josep. L’Ardiaca baixant per la plaça de la Seu, en un emocionant i vertiginós descens fins a la meta.

VII Perimetrail Rett Serra Vernissa a Xàtiva

Comarcal.TV

VII Perimetrail Rett Serra Vernissa a Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés