La VII Trobada de Folklore “D’Arrel” de la Diputació de València arriba a l’Olleria coincidint amb la XXV Festa de la Magdalena

Reprodueix vídeo

El passat dissabte 16 de juliol, l’Olleria es convertia en epicentre cultural en celebrar-se hi la VII Trobada de Folklore “D’Arrel” de la Diputació de València.

Amb Música, cançons i balls valencians, l’Olleria es sumava a les activitats pel 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia Valencià.

Una commemoració impulsada per la Conselleria de Participació Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Una jornada que coincidia també amb la celebració de la XXV edició de la Festa de la Magdalena, una festa recuperada l’any 1996.

Els actes donaven inici a les 18.30h amb una cercavila des de l’hospital, al so del repic de les campanes.

Seguidament, començava la dansà a la Plaça de la Vila, on es podrien veure balls, danses i muixerangues o torres humanes acompanyades de la inconfusible música tradicional de dolçaina i tabalet.

El Grup de Danses el Revol, els músics de la Colla la Morralla i l’agrupació que manté El Ball dels Locos de l’Olleria celebren enguany el vint-i-cinquè aniversari de la recuperació de la Festa de la Magdalena.

VII Trobada de Folklore a l’Olleria

Comarcal.TV

VII Trobada de Folklore l’Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés