La VII Trobada de Folklore “D’Arrel” de la Diputació de València arriba a l’Olleria coincidint amb la XXV Festa de la Magdalena

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

El passat dissabte 16 de juliol, l’Olleria es convertia en epicentre cultural en celebrar-se hi la VII Trobada de Folklore “D’Arrel” de la Diputació de València.

Amb Música, cançons i balls valencians, l’Olleria es sumava a les activitats pel 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia Valencià.

Una commemoració impulsada per la Conselleria de Participació Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Una jornada que coincidia també amb la celebració de la XXV edició de la Festa de la Magdalena, una festa recuperada l’any 1996.

Els actes donaven inici a les 18.30h amb una cercavila des de l’hospital, al so del repic de les campanes.

Seguidament, començava la dansà a la Plaça de la Vila, on es podrien veure balls, danses i muixerangues o torres humanes acompanyades de la inconfusible música tradicional de dolçaina i tabalet.

El Grup de Danses el Revol, els músics de la Colla la Morralla i l’agrupació que manté El Ball dels Locos de l’Olleria celebren enguany el vint-i-cinquè aniversari de la recuperació de la Festa de la Magdalena.

VII Trobada de Folklore a l’Olleria

Comarcal.TV

VII Trobada de Folklore l’Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés