Vilallonga celebra el Festillop més gran amb dos escenaris i l’actuació de 19 grups i una assistència de 1500 persones

Reprodueix vídeo

Vilallonga celebra el Festillop 2023

El Festillop ha regressat un any més a Vilallonga i ho ha fet amb més força que mai i amb gran èxit d’assistència ja que per ell han passat 1500 persones. Aquesta cinquena edició va comptar amb dos escenaris on majors i menuts han gaudit de la música i l’oci; escenaris que han albergat les actuacions de 19 grups. El festival va arrancar per a promocionar als grups locals i manté aquesta essència però s’ha potenciat al ampliar la varietat d’estils i convertir-lo en una cita ideal per a tot la família.

Un festival on, a més de música es va poder gaudir de la gastronomia amb les barres de beguda i menjar promogudes pels festers de l’Aurora, Crist i comissió de moros i cristians. Un dia per a recordar on el bon rotllo va estar sempre present a més de la gran professionalitat de tots els participants. Un d’ells fou el grup Velvet on un dels seus integrants, Nando, el guitarrista és natural de Villalonga.

Pop-rock, remember, reggaeton fins a les set de la matinada i música infantil a l’escenari Llopet. Els més menuts van gaudir d’un matí ple de diversió.  Actuacions però també amb inflables aquàtics, jocs gegants i la visita de la Patrulla Canina. I és que com diem, aquest sí és un festival per a tota la família que vol continuar creixent.

Així que no queda altra que començar ja a preparar el Festillop 2024.

Vilallonga celebra el Festillop 2023

Comarcal.TV

Vilallonga celebra el Festillop 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés