Vilallonga redacta un Pla de Mobilitat Sostenible ambiciós amb actuacions com l’ampliació de voreres al carrer Estació i un nou disseny per al Passeig

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Pla de Mobilitat Vilallonga

Vilallonga, municipi de la Safor, va rebre una subvenció de 6.000 euros per a la redacció del seu Pla de Mobilitat Sostenible i el resultat és un PMUS molt ambiciós que recull tot tipus d’actuacions, definides per barris amb l’objectiu de mitigar el canvi climàtic, millora la qualitat de l’aire i reduir el soroll generat pel tràfic amb l’ordenament de les diferents xarxes de mobilitat.

Entre les actuacions més importants s’inclouen millores en l’accessibilitat per a grups de població més sensibles com persones amb mobilitat reduïda, majors i xiquets.

Altre projecte que s’emportarà gran part del pressupost serà un nou disseny per al Passeig Prever Giner, en ple centre.

Altres ja estan executades o a punt d’escometre’s.

Ja fora del PMUS però dins d’aquesta mobilitat sostenible on també es conjuga les rutes turístiques i lúdiques trobem la Via Verda del Serpis.

La via, que passarà per Vilallonga contempla la reposició de diversos ponts, desmantellats com la resta de la línia fèrria a partir de 1969, quan fou tancada definitivament.

Una actuació que ja pareix encarrilada.

Comarcal.TV

Pla de Mobilitat Vilallonga

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés