Vilallonga redacta un Pla de Mobilitat Sostenible ambiciós amb actuacions com l’ampliació de voreres al carrer Estació i un nou disseny per al Passeig

Reprodueix vídeo

Pla de Mobilitat Vilallonga

Vilallonga, municipi de la Safor, va rebre una subvenció de 6.000 euros per a la redacció del seu Pla de Mobilitat Sostenible i el resultat és un PMUS molt ambiciós que recull tot tipus d’actuacions, definides per barris amb l’objectiu de mitigar el canvi climàtic, millora la qualitat de l’aire i reduir el soroll generat pel tràfic amb l’ordenament de les diferents xarxes de mobilitat.

Entre les actuacions més importants s’inclouen millores en l’accessibilitat per a grups de població més sensibles com persones amb mobilitat reduïda, majors i xiquets.

Altre projecte que s’emportarà gran part del pressupost serà un nou disseny per al Passeig Prever Giner, en ple centre.

Altres ja estan executades o a punt d’escometre’s.

Ja fora del PMUS però dins d’aquesta mobilitat sostenible on també es conjuga les rutes turístiques i lúdiques trobem la Via Verda del Serpis.

La via, que passarà per Vilallonga contempla la reposició de diversos ponts, desmantellats com la resta de la línia fèrria a partir de 1969, quan fou tancada definitivament.

Una actuació que ja pareix encarrilada.

Comarcal.TV

Pla de Mobilitat Vilallonga

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés