Vintè aniversari de l’Orquestra Simfònica d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Vintè aniversari de l’Orquestra Simfònica d’Ontinyent

La temporada del vintè aniversari de l’Orquestra Simfònica d’Ontinyent començarà l’11 de març amb un concert de “Música per a l’Escena” i inclou actuacions dedicades a Nino Bravo, a Ludwig Van Beethoven i al propi aniversari d’aquesta orquestra de referència patrocinada per Caixa Ontinyent i resident al Teatre Echegaray gràcies a un acord entre Ajuntament i l’acadèmia Ad Libitum.

Aquesta orquestra va tenir el seu punt de partida a principis de segle i va viure el seu primer concert al restaurant Cúgol en 2003 baix la direcció de Susana Balaguer.

Muñoz recordava les figures dels directors titulars que han passat per l’orquestra, David Fons, Ramón García Soler, Jordi Francés i l’actual Saúl Gómez a més dels nombrosos alumnes que han aconseguit destacar després d’haver-se format en ella.

La programació comença l’11 de març amb música recada per a l’escena, des de l’òpera al teatre musical, baix la direcció d’Enrique Parreño. El 17 de juny, el segon concert es dedica al 50 aniversari de la mort de Nino Bravo.

El tercer concert serà el 20 d’octubre, dedicat als 20 anys de l’orquestra.

Finalment la quarta i última actuació es dedicarà a Beethoven amb la direcció de Xavier Gagnepain i la jove Deva Mira al piano. Com veiem un programa d’altíssim nivell.

Finalment els abonaments es posaran a la venda en Ad Libitum, al carrer Pius XII d’Ontinyent.

Comarcal.TV

Vintè aniversari de l’Orquestra Simfònica d’Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés