Mavi Mestre participa en la festa de benvinguda del Campus d’Ontinyent on destaca l’èxit de la implantació del nou Màster en Psicologia Sanitària

Reprodueix vídeo

Visita rectora UV a Ontinyent

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha assistit a la festa de benvinguda del Campus d’Ontinyent, un acte que fa que l’alumnat tinga total proximitat als serveis que ofereix la universitat. Ací també ha destacat el gran èxit en la implantació i posada en marxa del nou Màster en Psicologia General Sanitària.

Aquest és un campus on totes les titulacions tenen gran acollida però menció especial té el Màster en Psicologia Sanitària.

Que al seu any d’estrena va comptar amb una allau de demandes: 715 sol·licituds per a 40 places.

I en aquesta festa de benvinguda es vivia un ambient plenament universitari, resultat d’un llarg i ambiciós treball.

Una festa al Campus que ha estat organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització, Sedi, amb la col·laboració de la Fundació Campus Ontinyent que ha inclòs una “Fira de Serveis” amb estands explicatius de les diferents propostes, activitats i convocatòries previstes al curs 2022-2023, l’actuació musical del grup local “La Trocamba Matanusca” i un refrigeri amb orxata i fartons.

Visita rectora UV a Ontinyent

Comarcal.TV

Visita rectora UV a Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés