Per a un somriure sa i bonic confia en Clivadent Xàtiva especialistes en implantologia i ortodòncia infantil

Reprodueix vídeo

Volem vore’t somriure

Des de la seua obertura, ja fa més de 17 anys, Clivadent Xàtiva no ha parat de créixer fins convertir-se en un referent en el sector. En l’actualitat compta amb un ampli equip de professionals per atendre totes les especialitats. L’odontologia i la seua formació avançada els permet tractar casos difícils de manera exitosa. I les seues instal·lacions còmodes i accessibles et faran sentir com a casa també en el cas dels més menuts amb la clínica Clivadent Kids.

Clivadent ofereix tot tipus de tractaments amb la utilització de les últimes tecnologies i materials de la més alta qualitat.

Per garantir la solució a cada problema dental i són sobretot especialistes en implantologia.

 I per als més menuts de la casa comptem amb Clivadent Kids.

Per a corregir tots els problemes que sorgeixen als dents temporals o de llet com la maloclusió dental.

Un centre especialitzat en ortodòncia infantil que compta amb professionals que saben crear un clima agradable perquè la visita al dentista no siga traumàtica.

En Clivadent, la primera consulta i diagnòstic és gratis i entre altres avantatges compten amb finançament en 24 mesos sense interessos així que no hi ha excusa per a no visitar-nos.

Perquè volem vore’t amb el teu millor somriure també en Nadal confia en Clivadent al Carrer Vicent Boix nº 9 de Xàtiva i Clivadent Kids en Vicent Boix nº 10.

Volem vore’t somriure

Comarcal.TV

Volem vore’t somriure

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés