Alacant es converteix en capital mundial de la nàutica amb l’eixida de l’Ocean Race 2023 el proper 15 de gener

Reprodueix vídeo

Volta al Món de Vela

L’Ocean Race 2023 situarà Alacant com a capital mundial de la nàutica amb una edició de l’eixida de la Volta al Món de Vela, el diumenge 15 de gener, compromesa amb la sostenibilitat del medi marí, la igualtat i la innovació, i que inclourà la setmana activitats per a tota la ciutadania. Finalment El president Ximo Puig ha assistit a l’acte de presentació junt amb el president de l’Ocean Race, Richard Brisius. Durant la seua intervenció, Puig ha destacat la projecció internacional i la gran repercussió econòmica que suposa per a Alacant acollir per cinquena vegada aquest esdeveniment Esportiu que, en l’última edició va permetre la creació de 1270 llocs de treball, va tindre un impacte de 68 milions d’euros i va generar un retorn fiscal de 41 milions d’euros.

El recinte de l’Ocean Lilve Park és el que acollirà del 7 al 15 de gener activitats, la majoria gratuites i per a tots els públics dins d’un programa que permetrà gaudir de cooncerts, animacions, tallers, iniciació a la vela, competiciionos de gaming i eSports, entre altres.

A més la regata permetrà reforçar l’aposta per la sostenibilitat. Amb aquest Compromís amb el respecte mediambiental, Alcant Port d’Eixida mesurarà per primera vegada la petjada de carboni de tot l’esdeveniment.

La segona novetat d’aquesta regata, és que “mira cap a la igualtat” ja que, si en la primera edició va haver 11 dones.

Volta al Món de Vela

Comarcal.TV

Volta al Món de Vela

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés