110 persones de totes les edats es donen cita en la tradicional Volta Cicloturista de la Fira de l’Olleria

Reprodueix vídeo

Volta Cicloturista l’Olleria

És una de les cites més populars i longeves de la Fira de l’Olleria, organitzada a més per un col·lectiu local, el Club Ciclista Cap Amunt conjuntament amb l’Ajuntament de la localitat. Parlem de la Volta Cicloturista que, com sempre, ha estat un èxit de participació ja que s’han donat cita 110 ciclistes de totes les edats.

Els actes començaren a les 8 del matí amb una concentració al parc Beat Ferreres. L’eixida tenia lloc a les 9 i el recorregut, de 18 quilòmetres ha passat per Alfarrasí, Benissuera, Sempere, Guadasséquies fins arribar a Benigànim on es feia la parada per a esmorzar. La tornada passava per Alfarrasí fins arribar de nou a l’Olleria. Un dia de bon oratge, d’esport a l’aire lliure i molt familiar on tots els participants s’ho passaren d’allò més bé.

Amb aquesta cita s’encetava el dissabte de fira que va deparar moltes sorpreses. Per als més menuts va haver rocòdrom i tirolina al parc del Beat Pare Ferreres i també es va muntar una fira gastronòmica al carrer Ausiàs March. Un gran programa d’activitats per a completar les típiques atraccions i paradetes comercials, enguany més nombroses que mai.

Volta Cicloturista l’Olleria

Comarcal.TV

Volta Cicloturista l'Olleria

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés