Vora 2000 persones participen en l’ Encontre de paelles de Benigànim en el marc de les seues Festes Patronals i de Moros i Cristians

Reprodueix vídeo

Benigànim gaudeix de les paelles nocturnes

La nit del dimecres 23 d’agost, el programa de les Festes Patronals i de Moros i Cristians de Benigànim s’encetava amb una cita gastronòmica, l’Encontre de paelles organitzat per la Comissió de Festers del Crist del 2023, que amb la col·laboració de l’Ajuntament, va omplir de gom a gom l’Avinguda de l’Ortisa.

Els festers i festeres foren els primers en acudir a l’esdeveniment. I és que per a ells, com les seues festes no hi ha cap.

Aquesta és una cita quasi que obligada al municipi i que porta celebrant-se vora 20 anys. Una festa que va començar com a concurs a la millor elaboració gastronòmica d’aquest plat valencià, però que degut al volum de participants s’ha convertit en, simplement, un encontre de germanor, en el que uns cuinen i altres diuen cuinar.

Absolutament tot el poble participa de l’encontre i malgrat que cadascú té el seu secret per a cuinar la paella, el bon ambient sembla que és l’ingredient comú.

Efectivament, la paella com la vida necessita del mateix.

 L’encontre de paelles, torna a ser un dels actes més multitudinaris de les festes de Benigànim.

Benigànim gaudeix de les paelles nocturnes

Comarcal.TV

Benigànim gaudeix de les paelles nocturnes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés