Vora 400 corredors es donen cita al IX Trail de l’Alcúdia de Crespins on la local Rosa Vidal s’imposa en l’sprint trail

Reprodueix vídeo

Vora 400 participants al IX Trail l’Alcúdia

Vora quatre-cents atletes es donaren cita al novè Trail de l’Alcúdia de Crespins, quarta prova puntuable de les sis que composen el circuit València Trail Race. Es disputaren tres modalitats. La prova reina fou el Trail de 20 quilòmetres amb un desnivell positiu de 820 amb eixida a les 9 del matí des del paratge natural del riu Nou. El sènior Samuel Martínez del club Trail Serra Vernissa no va corre, va volar amb un crono d’1:24:51. Guanyaria amb més de set minuts d’avantatge respecte al segon classificat. En dones s’imposaria la veterana Miriam Serrano amb 1:53:17.

La prova amb més participants fou l’Sprint Trail, d’onze quilòmetres i un desnivell de 430+ que partiria 10 minuts després a l’igual que la caminada de mateix recorregut. En l’esprint el primer classificat fou Raúl González del Serrano Club Atletisme amb un temps de 43:01. Seguit de l’independent Vicent Carbonell amb 44:35. Completaria el pòdium Isidro Gelardo del Club Maratón Crevillente que creuaria la línia de meta en 44:44. En fèmines s’imposaria la corredora local independent Rosa Vidal amb un temps de 57:34.

La segona dona classificada seria Sonia Collado del CMX Valencia amb un temps de 58:06 i 35 segons després entraria Carla Pérez del club Picapica.

Una cursa d’alt nivell on va regnar el bon oratge i també el bon ambient i on els participants van poder gaudir del paratge natural local i de les seues muntanyes. Organitzada per Trifitness31 amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja es pensa en fer-la més especial de cara a l’any que ve.

Un desè aniversari que alhora vindrà amb moltes sorpreses.