Costa Blanca acudeix a Londres per a reconquerir al turista britànic al que se li ofereix un augment de la connectivitat aèria en aquest hivern

Reprodueix vídeo

World Travel Market

Costa Blanca participa un any més en la cita turística més important del món en una edició en la que es recupera la normalitat, després de la pandèmia. El patronat difon l’oferta cultural, patrimonial, ambiental, esportiva i de sol i platja dels 141 municipis de la província.

En la primera jornada de la World Travel Market de Londres, el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, s’ha reunit amb l’ambaixador d’Espanya en Regne Unit, José Pascual Martínez, per a abordar el potencial de creixement del mercat britànic en la província i recuperar així les xifres prèvies a la covid.

Així s’han tractat assumptes d’interès per als turistes i residents britànics en la província com l’augment de la connectivitat aèria prevista per a la temporada d’hivern o el recolzament de l’àrea de Residents Internacionals de la Diputació a l’hora d’informar i ajudar als britànics en la tramitació de la burocràcia.

Alacant és, a més, la primera província d’Espanya en nombre de residents britànics amb més de 74.000 ciutadans censats. I per a reforçar l’arribada de més turistes i residents, en aquesta temporada d’hivern s’han programat més d’un milió de seients en 6000 avions. Aquestes xifres posicionen a  la província com el destí peninsular amb més vols des de Regne Unit.

El turista britànic que arriba a Alacant procedent, principalment, de Londres, Manchester, Birmingham, Bristol i Nottingham. En el primer semestre d’aquest 2022, la Costa Blanca ha rebut a prop de 900.000 turistes anglesos.

World Travel Market

Comarcal.TV

World Travel Market

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés