La X Mostra Terres dels Alforins, celebrada a la Font de la Figuera, s’apunta altre èxit amb 7.000 persones degustant els vins dels 15 cellers participants

Reprodueix vídeo

X Mostra Terres dels Alforins un èxit amb 7.000 persones 

El vi és sinònim d’alegria i festa però aquestes es multipliquen quan parlem de vi de qualitat com el natural de Terres dels Alforins, lloc que es coneix com “la Toscana valenciana”. El producte estrella d’aquest idíl·lic paratge es va donar a conèixer i el van degustar 7000 persones, els participants de la desena edició de la Mostra de Vins de Terres dels Alforins que va omplir de brindis la localitat de la Font de la Figuera, un dels tres pobles que conformen aquesta associació junt a Moixent i Fontanars dels Alforins.

Una oportunitat per a tastar algunes de es 90 referències ofertades pels 15 cellers de la zona, 5 d’elles de nova incorporació.

L’esdeveniment va començar vora les 12 del migdia del passat dissabte 20 de maig. De seguida els carrers de la població s’ompliren d’ambient, música i per descomptat copes de vi.

Vins pertanyents a la DO València, de qualitat, que posen en valor la tradició vitivinícola d’aquest territori i que tot i la sequera auguren altra excel·lent anyada.

 Per si fora poc, a més de la presentació, degustació i venda de vins, l’esdeveniment ambé compta amb altres atractius per a completar aquesta fi. Música en directa amb el  grup local Malvasia pel matí i Lulú i los Tigretones per la vesprada. Una oferta gastronòmica notable amb gaspatxo monumental, arròs al forn i formatges artesanals. Un lloc per als homenatges, enguany van recaure en Sixto Terol, soci de la cooperativa la Viña des del 1976 i José Agustín Martínez.

X Mostra Terres dels Alforins un èxit amb 7.000 persones 

Comarcal.TV

X Mostra Terres dels Alforins un èxit amb 7.000 persones 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés