Xàtiva activa un portal d’adopció de gats a la nova web de colònies felines Xatigats

Reprodueix vídeo

Portal d’adopció a Xatigats

Xàtiva ha activat un portal d’adopció de gats a la nova web de colònies felines municipals Xatigats. Aquesta, que es trobava en procés de millora, torna a estar de nou activa. I té diverses novetats, com una pestanya d’actualitat amb notícies de casos d’èxit o la possibilitat de fer-se voluntari a casa d’acollida mitjançant un formulari.

Al web hi ha ara mateix cinc gats en procés d’adopció. I cadascun d’ells compta amb una fitxa informativa sobre el seu estat actual, l’edat, caràcter i també una breu biografia. Aquella persona interessada en adoptar pot emplenar directament el formulari.

Des de l’Ajuntament s’insisteix en la necessitat d’assolir dos objectius. El primer, i amb caràcter d’urgència, és aconseguir un mínim de 10 noves cases d’acollida, ja que, a causa de la presència descontrolada del virus Panleucovirus, no hi ha prou llars per a tindre cura dels cadells de gat. I, a més a més, cal evitar el contacte amb altres felins per reduir els contagis. El segon objectiu és aconseguir, al llarg de l’any, la xifra de 40 voluntaris, que es consideraria un èxit per al manteniment de les colònies i asseguraria el seu futur.

Amb aquest Pla Municipal en el que duguem de 2024 s’han dut a terme 70 intervencions amb felins, entre cirurgies i urgències, de les quals 53 han sigut esterilitzacions. En total s’han invertit 9.806 euros. Quant a les ubicacions de les colònies felines Xatigats, està prevista una redistribució de les mateixes. Desapareixen les ubicades a la Baixada del Carme, el Moncho i la de la muralla de l’Attilio. Les noves s’habilitaran als carrers Ànimes, Clérigos, Arquitecte Cuenca i a l’avinguda Bruno Lomas.

Portal d’adopció a Xatigats

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés