Xàtiva adjudica a Proena SL les obres de millora de l’enllumenat, aigua i pavimentat al polígon l’Estret per 260.000 euros

Reprodueix vídeo

Xàtiva modernitza el polígon l’Estret

L’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat el contracte de les obres de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis al polígon industrial l’Estret finançades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

La intervenció serà efectuada per l’empresa Proena SL amb una inversió de 261.283 euros. I consistirà en la millora de l’enllumenat públic, l’aigua potable i els ferms i paviments del polígon B.

Pel que fa a l’enllumenat, el servei al polígon l’Estret és actualment molt deficient, trobant-se sense il·luminació la zona nord mentre que la resta del polígon compta amb diferents models de lluminàries que han anat minvant el seu rendiment. Amb l’actuació es donarà resposta a aquesta situació per tal d’augmentar la seguretat al vial del polígon i també l’eficiència energètica. Es substituiran les lluminàries actuals per altres de tecnologia led regulable, junt a la instal·lació de bàculs.

Altre dels objectius de l’actuació és la substitució de part de la xarxa d’aigua potable al polígon front a la gran quantitat d’avaries que es produeixen com a conseqüència de la superficialitat de la xarxa i la mala qualitat dels materials utilitzats en la seua execució, adequant-la a la normativa actual i a les condicions tècnic-sanitàries. En aquest sentit es millorarà el subministrament d’aigua bruta i potable, augmentant el cabdal i la pressió. Aquesta mesura suposarà un aprofitament del 60%, ja que es dotarà al polígon de boques d’incendi equipades.

Per últim, també s’actuarà en els ferms i paviments, condicionant les estructures i vials del Polígon l’Estret i executant gran part de les voreres del mateix. Es realitzarà un pas per a vianants elevat per seguretat i s’habilitarà una gran zona d’aparcament. El termini d’execució de les obres serà de cinc mesos.

Xàtiva modernitza el polígon l’Estret

Comarcal.TV

Xàtiva modernitza el polígon l'Estret

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés