Xàtiva adjudica les obres d’ampliació del Francisco Ballester per 2,1 milions d’euros

Reprodueix vídeo

Francisco Ballester Xàtiva

L’empresa Orthem Servicios y actuaciones ambientales serà l’encarregada d’executar finalment les obres d’ampliació del pavelló Francisco Ballester, amb un pressupost de 2.099.705 euros.

La licitació del desdoblament del pavelló es va haver de traure per segona vegada al quedar la primera deserta amb motiu de l’encariment de preus.

Cal recordar que aquesta actuació està inclosa en el Pla Director d’Inversions de Xàtiva 2021-2023, amb una estructura que ocuparà 2.165 metres amb dos edificis: la pista poliesportiva corresponent i un edifici auxiliar que unirà la nova instal·lació amb el pavelló Francisco Ballester.

La pista poliesportiva podrà albergar dos camps de bàsquet o de voleibol transversals per a la pràctica simultània.

A més a més, es comptarà amb un dispositiu de divisió d’ambients mitjançant cortina motoritzada i disposarà d’il·luminació natural.

Pel que fa a l’edifici annex, aquest albergarà vestuaris i lavabos, cambres tècniques per a l’aerotèrmia, quadre elèctric, comptador d’aigua i magatzems, tots organitzats al voltant d’un pati que aporta il·luminació i ventilació natural.

La funció principal del nou pavelló auxiliar serà la pràctica d’entrenaments dels diferents clubs usuaris, per això es preveu una zona que podrà albergar un nombre acotat d’espectadors.

Comarcal.TV

Francisco Ballester de Xàtiva per 2,1 milions

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés