Xàtiva alberga el diumenge la XVIII edició dels Premis Ovidi on Raimon rebrà el premi a la Trajectòria Artistica i on Botifarra opta a 4 premis

Reprodueix vídeo

Xàtiva alberga el diumenge la XVIII edició dels Premis Ovidi

El Gran Teatre de Xàtiva alberga aquest diumenge 22 d’octubre a les set de la vesprada la divuitena edició dels Premis Ovidi, uns premis que tindran un marcat sabor local per diverses raons. La primera que l’artista xativí Raimon rebrà el premi a la Trajectòria Artística; la segona, que el cantant també xativí Pep Gimeno Botifarra opta a quatre reconeixements amb el seu últim disc, “Ja ve l’aire”, en concret a millor disc de folk, millor producció i mescla, millor cançó i millor lletra per “La dansà de la Teranyina”.

Altra connexió és que el periodista de la capital de la costera, Xavier Aliaga, ha format part del jurat junt amb altres membres del món de la cultura i la comunicació. I per últim, en la mateixa gala actuaran els cantants locals “Botifarra”, Abraham Rivas i Feliu Ventura. A més de tres cantants valencianes de diferents generacions. Com són La Maria, Mireia Vives i Anna Mira, els i les quals cantaran cançons de Raimon per retre-li homenatge.

En aquesta edició dels Premis Ovidi un total de 48 treballs opten als 13 premis que es lliuren en diferents estils i apartats. En total el jurat ha valorat 207 publicacions, 89 treballs de llarga durada i 118 senzills digitals, xifres similars a les de les edicions anteriors. No obstant, des de l’organització destaquen que s’ha comptat amb la màxima participació històrica en la categoria d’Artista Revelació. Amb 30 treballs de llarga durada que eren estrenes discogràfiques, el que indica un profunda renovació de l’escena. L’accés a la gala serà gratuït fins a completar l’aforament d’uns 800 persones i estarà conduïda per la periodista Amàlia Garrigós.

Xàtiva alberga el diumenge la XVIII edició dels Premis Ovidi

Comarcal.TV

Xàtiva alberga el diumenge la XVIII edició dels Premis Ovidi

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés