Xàtiva albergarà una nova acció formativa en competències digitals per a joves de fins 35 anys

Reprodueix vídeo

Xàtiva albergarà una nova acció formativa en competències digitals

El Centre de Formació Professional Foproin de Xàtiva ha acollit la presentació del nou programa “Generació Digital-Agents del Canvi” que es portarà a terme amb el finançament dels Fons Europeus Next Generation; una programa que busca forma i qualificar a 590 joves com Agents del Canvi 2023-2024; joves de fins 35 anys aturats o que treballen en una pime d’entre 10 i 249 treballadors.

L’objectiu és desenvolupar en els participants els coneixements i les competències necessàries per a incorporar-se al mercat laboral amb un perfil per a ser capaç de digitalitzar la Pime. A més serviran per dotar al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana de nou talent per a executar accions concretes i específiques baix un mateix Pla d’Acció, al temps que es buscarà reduir la bretxa digital per qüestions de gènere incrementant el nombre de dones formades al sector TIC.

Per a poder inscriure’s, és necessari tindre un grau universitari o estar cursant l’últim any. Tindre un FP de Grau Superior; o bé tindre un certificant de professionalitat nivell 3, títol de Batxillerat.  FP mitjà sempre i quan es tinga una experiència mínima de 2 anys en un lloc de treball vinculat a les competències digitals. Pel que fa a l’experiència laboral, serà necessari acreditar 6 mesos d’experiència professional prèvia incloent pràctiques.

Aquest programa formatiu implicarà una càrrega d’aprenentatge de 375 hores. Almenys 150 hores de formació en modalitat presencial o presencial virtual. Mòduls com ara gestió empresarial i estratègica, innovació, processos amb el client, tecnologia i habilitadors de la transformació digital, habilitats i mentorització.

Així la matriculació es pot realitzar a través de la pàgina web https://somosdigitalescv.com.

Xàtiva albergarà una nova acció formativa en competències digitals

Comarcal.TV

Xàtiva albergarà una nova acció formativa en competències digitals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés