Xàtiva celebra al pont de Tots Sants una nova edició de la Fira Borja amb una vintena d’activitats gratuïtes i menús especials en 18 restaurants

Reprodueix vídeo

Xàtiva es prepara per a la Fira Borja

L’edició 2023 de la Fira Borja arriba a Xàtiva de l’1 al 5 de novembre, aprofitant la festivitat de Tots Sants i comptarà enguany novament amb una fira gastronòmica, altra de turisme, d’artesania i un festival internacional de Música i Història. En total es podrà gaudir de més d’una vintena d’activitats per a tots els públics, sent totes elles gratuïtes.

Una edició que comptarà amb set espais escènics diferenciats que són, a més, els que es visiten a les rutes guiades sobre els Borja. Rutes que s’ofereixen en anglès, valencià i castellà i on, en finalitzar, es podran degustar dolços típics.

La programació compta amb 5 concerts, l’inaugural, d’orgue, serà el dia 1 a les 19 hores a l’església de Sant Feliu. L’orgue al renaixement serà també l’activitat dirigida als escolars.

Com espectacle familiar destaca l’estrena de “Regina. El poder de les dones” a càrrec de Capella de Ministres amb direcció de Carles Magraner i que combina la música antiga i la dansa. També es comptarà amb dues exposicions al convent de Sant Domènec, una sobre la història de la família Borja i altre sobre una recreació del vestuari.

A més, com gran novetat la Fira d’Artesania canvia d’ubicació i es celebrarà a l’Albereda Jaume I al augmentar el nombre d’estands i activitats. Es celebrarà del divendres 3 al diumenge 5 de novembre.

I passem a la Fira Gastronòmica on participaran un total de 18 establiments de la ciutat amb menús especials que oscil·len entre els 16 i 38 euros.

Menús que compten amb productes vinculats a l’època borgiana.

Xàtiva es prepara per a la Fira Borja

Comarcal.TV

Xàtiva es prepara per a la Fira Borja

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés