Xàtiva celebra la Mitja Marató

Reprodueix vídeo

Xàtiva celebra la Mitja Marató

Aquest diumenge 26 de febrer a les 10 del matí es disputarà en Xàtiva la divuitena edició de la Mitja Marató, organitzada pel club Ajos Xàtiva, una carrera de referència en tota la Comunitat Valenciana que reunirà a méde 1500 corredors. Des de l’organització s’espera fins i tot poder batre el rècord que actualment està en 1576 ja que tot i que les inscripcions es van tancar dilluns per la nit es posen més a disposició en la recollida de dorsals.

La cita esportiva està homologada per RFEA el que permet que qualsevol corredor puga traure marca oficial. Per a classificar-se a campionats d’Espanya o d’Europa, incentivant la participació.

El recorregut serà l’habitual, dos voltes per circuit urbà amb eixida i meta a l’Albereda Jaume I i un desnivell d’uns 140 metres.

Entre els corredors confirmats es troba Razyn Abdelali, qui buscarà batre el rècord de la prova que es troba en 1:04:57 aconseguit per Ouais Zitane en 2021. També participaran altres atletes d’elit com Andrés Micó, Javier García Mascarell, Luis Félix Martínez o Poli Limia. En categoria femenina estaran Silvia Sarrión, Marta Carbó, Reyes Moreno o Sandra Murcia per intentar assaltar el rècord de 1:15:48 aconseguit per Yessica Mas el passat 2022.

En quant a la bossa del corredor es compta amb samarreta tècnica, ulleres de sol esportives, medalla de finisher. Altres productes com plantes, bolis, snacks, alls tendres o taronges a més d’una invitació per a visitar el castell de Xàtiva. A més un diploma acreditatiu amb el temps oficial.

Xàtiva celebra la Mitja Marató

Comarcal.TV

Xàtiva celebra la Mitja Marató

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés