Xàtiva celebra la Setmana Europea de la Mobilitat i anuncia el tancament al tràfic de l’Albereda per als diumenges i festius

Reprodueix vídeo

Setmana de la Mobilitat

Del 16 al 22 de setembre Xàtiva celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb un programa que inclou bicicleta des, passejades i una taula redona, tot per a caminar cap a una ciutat més ecològica. En aquest sentit s’ha anunciat que, novament en aquesta legislatura, es tornarà a tallar l’Albereda Jaume I els diumenges i festius.

 En quant a les activitats, aquestes s’enceten el dissabte 16 de setembre amb “Mobilitza’t. Xàtiva a tir de pedra” una passejada per la ciutat a partir de les sis de la vesprada des de la plaça Sant Francesc.

El diumenge serà el torn de la Bicicletada Familiar des de les 9:30 amb eixida i tornada a l’Albereda Jaume I. Tot seguit, a les 11 hi hauran talleres i jocs amb la col·laboració de Decathlon Xàtiva i del departament de Policia Local. Finalitzarà el matí l’actuació de Dàmaris Gelabert a les 12 hores. El dimecres 20 de setembre, a la Casa de Cultura, es realitzarà a les 19 hores una taula redona sobre mobilitat.

I el divendres 22, coincidint amb el dia europeu sense cotxes, serà la Bicicletada Escolar.

La intenció d’aquestes jornades és sensibilitzar a la ciutadania sobre mobilitat urbana sostenible, promovent un canvi de comportament a canvi de la mobilitat activa el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.

Setmana de la Mobilitat

Comarcal.TV

Setmana de la Mobilitat

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés