En Xàtiva la col·laboració ciutadana es desborda en l’arreplegada i trasllat de material destinat als afectats pel terratrèmol de Síria i Turquia

Reprodueix vídeo

Xàtiva col·labora en els terratrèmols de Síria i Turquia

Les expectatives es van desbordar, tant per la quantitat de material arreplegat destinat als afectats pel terratrèmol de Síria i Turquia,  com per la quantitat de persones que a través d’aquesta cadena humana, van traslladar tots els productes des d’on es trobaven emmagatzemats, l’edifici Perelló, al carrer Montcada de Xàtiva fins aquest camió ubicat a la plaça Sant Francesc. Una gran mostra de solidaritat amb el grup “Calcetines Marrones”, format per ex-alumnes del col·legi las Dominicas, organitzadores d’aquesta altruista iniciativa.

Productes i aliments que arribaran expressament a la zona afectada gràcies també a donacions anònimes que han pogut costejar els transport dels materials.

Per a l’acció s’ha comptat amb la col·laboració de l’associació Bombers Pel Món i també mostraren el seu recolzament col·lectius locals com els grups escotes Cohinoor i Jamboree, Gent de la Consolació, el Centre Excursionista de Xàtiva, centres educatius i com no, veïns i veïnes. El trasllat es va allargar durant bona part del matí, comptant també amb la col·laboració de l’Ajuntament que va tallar el carrer i va aportar un aperitiu per als participants.

El contenidor es va enviar a València des d’on va viatjar cap el port de Mersin, en Turquia per arribar als campaments. La recollida l’ha organitzat “Calcetines Marrones” però coordinada amb l’Associació de Recolzament al Poble Siri.

Xàtiva col·labora en els terratrèmols de Síria i Turquia

Comarcal.TV

Xàtiva col·labora en els terratrèmols de Síria i Turquia

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés