Xàtiva col·locarà 4 punts violeta a les principals zones d’oci i crea un protocol per atendre casos d’agressió per submissió química durant la Fira d’Agost

Reprodueix vídeo

Xàtiva contra agressions sexistes

La campanya de la Dona programada per l’Ajuntament de Xàtiva de cara a la Fira d’Agost 2022 comptarà amb espais de sensibilització i prevenció, punts violeta, espais de conciliació i com a novetat, un protocol de prevenció i actuació per atendre casos d’agressió per submissió química; una decisió adoptada després de conèixer la denúncia de tres joves el passat 31 de juliol que asseguren haver patit punxades en una discoteca de la localitat.

Afortunadament en cap cas les xiques presentaven lesions ni símptomes d’agressió.

El protocol estableix que l’afectada el primer que a de fer és avisar a les persones amb les que estiga perquè puguen protegir-la.

Cridar immediatament a la policia o acudir a un punt violeta i acudir a un hospital abans que la substància no pugua ser detectada als anàlisi.

A aquest augment de denúncies i casos que es produeixen en llocs festius també s’ha referit el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Continuant amb la Fira de Xàtiva aquest nou protocol es suma al ja previst amb la instal·lació.

Es podran trobar a la carrera de motos, als concerts de la Murta, als concerts del Festival Al Ras i a la Festa de les paelles on es comptarà amb personal especialitzat.

Enguany també tornarà a disposar-se del tradicional marxandatge com ara les polseres del “No és no” i del “Estima´m bé”.

Xàtiva contra agressions sexistes

Comarcal.TV

Xàtiva contra agressions sexistes Campanya NO és No

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés