Xàtiva convoca el Premi Nacional de Pintura Juan Francés dotat amb 5.000 euros

Reprodueix vídeo

Xàtiva convoca el Premi Nacional de Pintura Juan Francés

L’Ajuntament de Xàtiva ha convocat el concurs del Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d’Agost 2023, el qual té una dotació econòmica de 5.000 euros per a l’obra guanyadora i de 3.000 euros per al segon premi.

El concurs està obert a qualsevol temàtica, tècnica i estil. Els autors i autores hauran d’especificar la tècnica emprada i no es podrà fer al·lusió a cap marca comercial ni el contingut podrà ser ofensiu. Les dimensions mínimes del suport on es plasme l’obra seran 81x60cm i les màximes de 180x180cm.

Podran participar tots i totes les artistes majors de 18 anys residents en l’Estat Espanyol. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres, de les quals el jurat sols podrà seleccionar una. Les obres hauran de ser originals i no haver estat premiades en cap altre concurs nacional o internacional, i a més no podran tenir a la vista la signatura o qualsevol signe que identifique a l’autor/a.

La data límit d’inscripció al concurs serà el 19 de juliol. Els participants hauran de realitzar-la de manera online a través de la web de MundoArti (www.mundoarti.com), dins de l’apartat concursos (categoria: pintura).

A més el jurat realitzarà una selecció de 25 obres que es comunicarà el 28 de juliol a les persones interessades. Únicament les obres seleccionades hauran de ser enviades personalment o remeses per agència de transports abans del dia 11 d’agost de 2023, degudament identificades, a la direcció que apareix a les bases.

El premi serà lliurat el dia 15 d’agost a les 12 hores, en l’acte d’inauguració de les obres seleccionades i de les premiades. Així el jurat estarà conformat per quatre membres de reconegut prestigi en el món artístic i de l’àmbit cultural: Jorge López (director de la Galeria Jorge López de València), María Tinoco Suárez (taxadora, experta en el mercat de l’art i comissària), Sara Vilar Garcia (professora de la Facultat de Belles Arts de la UPV) i Sergi Pérez Serrano (gerent de l’IVAM).

Xàtiva convoca el Premi Nacional de Pintura Juan Francés

Comarcal.TV

Xàtiva convoca el Premi Nacional de Pintura Juan Francés

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés