El nou executiu de Xàtiva s’estructura en tres àrees de coordinació i es crea cinc noves regidories com LGTBI, Habitatge o Benestar Animal

Reprodueix vídeo

Xàtiva crea noves regidories, LGTBI, Habitatge o Benestar Animal

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i la primera tinenta d’alcalde, Amor Amorós han donat a conèixer l’organigrama i les competències que tindran cadascun dels regidors així com altres aspectes d’organització municipal. Com a novetats el nou executiu s’estructura en tres àrees de coordinació i crea cinc noves regidories; a més els plenaris passaran de dissabte a dijous de vesprada.

Cultura, Museus i Memòria estaran gestionades pel quart tinent d’alcalde Alfred Boluda, qui a més assumirà Documentació i Política Lingüística i Gran Teatre. Per la seua part, la cinquena tinenta d’alcalde Lena Baraza serà l’encarregada de portar les regidories de Joventut, Ocupació, Habitatge, de nova creació i Innovació. Tancant amb els tinents d’alcaldia, Pedro Aldavero gestionarà les regidories de Serveis Públics (Brigades, Manteniment de vies públiques, mercats, camins, etc.), Edificis Públics i Pedanies.

Raquel Caballero repetirà al capdavant de la regidoria de Turisme i Patrimoni Històric, a la qual se sumarà també l’àrea de Promoció Econòmica.

El nou regidor Vicent Lluch gestionarà les competències en Esports, mentre que Héctor Cuenca assumirà Participació i Atenció Ciutadana, Transparència i Govern Obert i Administració Digital. Per últim, la regidora Susana Gomar, qui també s’estrena al consistori, tindrà les delegacions en matèria de Medi Ambient, Mobilitat, Agricultura i altres dues àrees també noves com són Benestar Animal i Transició Energètica.

La creació de cinc noves regidories es justifica per ser matèries sensibles que requereixen una responsabilitat concreta.

Dedicació completa en tindran els tres primers tinents d’alcalde i dues regidores.

La celebració del Plenari de l’Ajuntament de Xàtiva passarà de celebrar-se l’últim dissabte de cada mes a l’últim dijous de mes a les 19 hores.

Xàtiva crea noves regidories, LGTBI, Habitatge o Benestar Animal

Comarcal.TV

Xàtiva crea noves regidories, LGTBI, Habitatge o Benestar Animal

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés